ΤΟΠΙΚΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη του στίβου ο εξοπλισμός του Πανθεσσαλικού

απαραίτητη-προϋπόθεση-για-την-ανάπτυ-851206

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των συνέδρων που έδωσαν το παρών στο Συνέδριο του Κλασικού Αθλητισμού της Επιτροπής Ανάπτυξης Κλασσικού Αθλητισμού Βάσης (ΕΠΑΚΑΒ), που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το τριήμερο 7-8-9- Δεκεμβρίου 2007. Τις εργασίες παρακολούθησαν περίπου 100 σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να ικανοποιεί απόλυτα την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Θεσσαλίας και τον Αθλητικό Οργανισμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας που έθεσαν υπό την αιγίδα τους το συνέδριο. Στο περιθώριο του συνεδρίου συζητήθηκε το ενδεχόμενο το Πανθεσσαλικό να φιλοξενήσει κάποια μεγάλη διοργάνωση και συγκεκριμένα το Πανελλήνιο στίβου ανδρών – γυναικών. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να εξοπλιστεί το στάδιο με τα απαραίτητα όργανα και αποφασίστηκε όλοι οι φορείς να πιέσουν με ενέργειες τους ώστε να υπάρξει άμεση ενεργοποίηση ως προς το θέμα αυτό. Στο συμπέρασμα πως για την ανάπτυξη του στίβου της περιοχής πρέπει να εξοπλιστεί άμεσα το Πανθεσσαλικό κατέληξαν και όλοι όσοι συμμετείχαν στο δείπνο εργασίας.
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα του Μεταξουργείου του Δήμου Ν. Ιωνίας, με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλη Σεβαστή να χαιρετίζει τη λήξη των εργασιών του συνεδρίου, τονίζοντας ότι σκοπός της διοργάνωσης του συνεδρίου ήταν να συζητηθούν θέματα που αφορούν στον Κλασικό Αθλητισμό και την ανάπτυξή του στην περιοχή μας εν όψει της διεξαγωγής των Μεσογειακών αγώνων το 2013 στο Βόλο και στη Λάρισα (ο στίβος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο) και εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του προς τους υπεύθυνους για την διεξαγωγή του συνεδρίου τόσο από άποψης διοργάνωσης, όσο και θεματολογίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι φεύγουν από το Βόλο με περισσότερες ιδέες και απόψεις για τον Κλασικό Αθλητισμό και την ανάπτυξή του.
Εν τω μεταξύ την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ τοπικών φορέων -ανάμεσά τους ο κ. Γεώργιος Σούρλας Αντιπρόεδρος Βουλής, οι Βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Ροδούλα Ζήση και Κωνσταντίνος Καρτάλης, η Αντινομάρχης Μαγνησίας κα. Νατάσσα Οικονόμου, ο κ. Απόστολος Καψιώτης εκπρόσωπος του Δήμου Βόλου, ο κ. Βασίλης Σεβαστής πρόεδρος ΣΕΓΑΣ και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, κ. Ιάκωβος Πετσούλας, ο κ. Αντώνης Χιώτης πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατ. Θεσσαλίας, ο κ. Ιωάννης Κουτσοφλίνης Εθνικός Προπονητής, η πρόεδρος του ΑΟΝΑΜ κ. Εφη Καρανικόλα και το μέλος του Δ.Σ. του ΑΟΝΑΜ κ. Νίκη Σβολιαντοπούλου και οι δημοσιογράφοι κ.κ. Ελένη Παπαθανασίου, Βασίλης Ζηνέλης και Αγγελική Θανασούλη, εκπροσωπώντας τα Μ.Μ.Ε. του Νομού Μαγνησίας. Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να παρθούν αποφάσεις για τον άμεσο εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού Σταδίου με όργανα του στίβου, καθώς και για αναλήψεις μελλοντικών διοργανώσεων του αθλήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου