ΤΟΠΙΚΑ

«Τσεκάρει» πιτσιρικάδες ο Ζαλίκας

τσεκάρει-πιτσιρικάδες-ο-ζαλίκας-851206

Τους πιτσιρικάδες των Νέων Αθλητών Νίκης θα «τσεκάρει» σήμερα ο Νίκος Ζαλίκας. Συγκεκριμένα η Νίκη θα αγωνιστεί σε ένα φιλικό που θα θυμίζει περισσότερο οικογενειακό δίτερμα, απέναντι στους Νέους Αθλητές στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό. Το παιχνίδι αυτό γίνεται με σκοπό να κάνουν διάλειμμα οι κυανόλευκοι από τις συνεχόμενες προπονήσεις, αλλά παράλληλα και για να δει ο Κατερινιώτης τεχνικός κάποιους νεαρούς παίκτες που ξεχωρίζουν από το συγκρότημα που αγωνίζεται στην Β’ Ε.Π.Σ.Θ. και αποτελεί ουσιαστικά την υποδομή της ΠΑΕ.
Ηδη μερικοί από αυτούς έχουν συμμετάσχει σε προπονήσεις της ομάδας που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, πριν λίγο καιρό όταν και υπήρχαν αρκετοί τραυματισμοί. Μάλιστα οι πρώτες εντυπώσεις που άφησαν ήταν καλές. Ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ιανουαρίου, ίσως ένας – δύο από αυτούς να μεταπηδήσουν στη Νίκη και ο Νίκος Ζαλίκας θέλει να καταλήξει σε συμπεράσματα για το ταλέντο και το κατά πόσο είναι έτοιμοι να προσφέρουν.
Αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι συνεχίζουν να ψάχνουν οι άνθρωποι του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας και για το Σαββατοκύριακο. Το τεχνικό τιμ επιθυμεί το Σάββατο συγκεκριμένα, η ομάδα του να παίξει κόντρα σε έναν δυνατότερο αντίπαλο, με συγκρότημα της Β’ ή της Γ’ Εθνικής. Μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και σήμερα, θα ξεκαθαρίσει απέναντι σε ποια ομάδα θα αγωνιστούν οι κυανόλευκοι. Αλλωστε η συνέχεια της αναστολής της αγωνιστικής δραστηριότητας στην δεύτερη και στην τρίτη κατηγορία, αναγκάζει το Νίκο Ζαλίκα να καλύπτει το κενό με φιλικά ματς.
Στη Νίκη περιμένουν και εύχονται να υπάρξουν επιτέλους θετικές εξελίξεις, να «γεφυρωθεί» το χάσμα με την Σούπερ Λιγκ και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει σύντομα και πριν τις 6 Ιανουαρίου, που κάποιες φήμες αναφέρουν ως πιθανή ημερομηνία για την επανέναρξή του.

Στο «στόχαστρο» ο Γκέντζογλου;
Ο Σάββας Γκέντζογλου που αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με την Παναχαϊκή, φέρεται να είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της ως δανεικό η Νίκη. Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ, διεθνής με την Εθνική νέων, λόγω των γνωστών προβλημάτων της Πατρινής ομάδας έφυγε από την πρωτεύουσα της Αχαΐας. Βέβαια οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν θα τον κρατήσουν στις τάξεις τους ή θα τον δώσουν εκ νέου δανεικό για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν. Υπάρχει πάντως σοβαρό ενδεχόμενο να παραμείνει στους Θρακομακεδόνες. Οι παραπάνω πληροφορίες πάντως δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν από την ΠΑΕ.
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται και άλλες επαφές για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οι διοικούντες την ΠΑΕ κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τα ονόματα των παικτών που τους ενδιαφέρουν. Κινούνται με κάθε μυστικότητα και ουσιαστικές εξελίξεις ίσως υπάρξουν μάλιστα μετά την Γενική Συνέλευση της 28ης Δεκεμβρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου