ΤΟΠΙΚΑ

Με όπλο την υπομονή συνεχίζει ο Εθνικός Ολυμπιακός

με-όπλο-την-υπομονή-συνεχίζει-ο-εθνικό-851206

Αναγκασμένοι να περιμένουν είναι στην ομάδα του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι, όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Β και Γ Εθνικής, δεν θα συνεχίσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους ούτε και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αφού λύση στο οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει τις διοικήσεις των συλλόγων δεν βρέθηκε και η Σούπερ Λιγκ δεν κάνει πίσω. Ή τουλάχιστον ακόμη δεν βρέθηκε, καθώς ποτέ δεν πρέπει να αποκλείεται το στοιχείο της έκπληξης, πόσο μάλλον στα Ελληνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Αναζήτηση για αντίπαλο
Υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν ένα άλλο πρόγραμμα είναι στον Εθνικό Ολυμπιακό. Από την στιγμή που τα πρωταθλήματα παραμένουν “κλειδωμένα”
και το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε προετοιμασία ενόψει αγώνα και συγκεκριμένα με την Νίκη Βόλου, κάτι τέτοιο πια αλλάζει. Πλέον τα φιλικά θα συνεχιστούν και θα πάρουν πάλι την θέση των επίσημων αναμετρήσεων. Επιθυμία του τεχνικού του βολιώτικου συγκροτήματος ήταν ο επόμενος αντίπαλος των ερυθρόλευκων να προέρχεται από την Β ή την Γ Εθνική. Σκοπός φυσικά του Αλμυριώτη τεχνικού ένας πιο δυνατός αντίπαλος από ότι η Ακρόπολη Σέσκλου ή ο Αχιλλέας Φαρσάλων, που η ομάδα έπαιξε μέχρι σήμερα. Εξάλλου αυτά τα ματς ήταν προπονητικού κυρίως χαρακτήρα και προσαρμογής και δόθηκαν, ώστε να μπορέσουν και κάποιοι τραυματίες ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, δίχως όμως να υπάρξει μεγάλη πίεση και φόβος για υποτροπή.
Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Γιώργος Νασιόπουλος, αφού ο αρχηγός έλειψε για αρκετό διάστημα από τις προπονήσεις, ακολουθώντας θεραπείες. Το παρήγορο είναι πως καθ’ όλη την διάρκεια της αποθεραπείας του οι ερυθρόλευκοι δεν έδωσαν κάποια επίσημη αναμέτρηση ώστε να στερηθούν των πολύτιμων υπηρεσιών του. Μετά και το κυριακάτικο φιλικό κόντρα στο Αχιλλέα Φαρσάλων ο 34χρονος επιθετικός φωνάζει παρών, αλλά η αποχή του από τις προπονήσεις ήταν εμφανής. Για τον ίδιο η διακοπή φαντάζει ευεργετική αλλά όχι όμως και για την υπόλοιπη ομάδα, που ανέβαζε ρυθμούς μέρα με την ημέρα με σκοπό να επιστρέψουν στις επίσημες υποχρεώσεις.
Τέλος στις προπονήσεις επέστρεψε και πάλι από χθες ο Σάσα Γέλοβατς. Ο Σέρβος μέσος βρέθηκε στην ιδιαίτερή του πατρίδα για να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό του θέμα. Για τον λόγο αυτό άλλωστε απουσίασε και από την κυριακάτικη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Έτσι η χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε παρουσία και των 23 παικτών και με τον Κώστα Σταματίου να έχει γεμάτη την «φαρέτρα» του, σε ένα χρονικό σημείο όμως που δεν υπάρχουν αγώνες…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου