ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Οχι και στα «τυφλά» η εξωτερική μας πολιτική, κυρία Αντιπολίτευση!

Εμείς το γράψαμε, μην τον κουράσουμε τον Μπαμπατζάν με την επίσκεψη στην Κομοτηνή, αλλά η Ντόρα περίμενε ότι με το τοπικό σαραγλί θα τον γλύκαινε.
Δεν πρόλαβε όμως να το φάει. Είχε να μιλήσει σε «ομοεθενείς» του, όπως χαρακτήρισε τη μουσουλμανική μειονότητα.

Εχει γούστο, παρακολουθώντας τις ομιλίες και τις επαφές του Μπαμπατζάν από την τηλεόραση η Ντόρα, να είχε το ίδιο χαμόγελο που φορούσε στην κοινή συνέντευξη!

Τελικά πώς τα καταφέρνει και όσο πάει μας θυμίζει όλο και περισσότερο τον πατέρα της!

Εγινε το κακό με τον Ελληνα πιλότο και έτσι μάθαμε το μυστικό: Δίπλα στην περιοχή της ελληνικής άσκησης γινόταν και τουρκική άσκηση. Το γιατί έπεσε, είναι άλλη ιστορία…

Πάλι καλά που δεν είπε ο Μεϊμαράκης ότι ο Τούρκος πλοίαρχος ήταν μπουνταλάς και από λάθος βρέθηκε στην Αλόννησο.

Μπας και το κάζο που πάθαμε είναι χειρότερο από εκείνο των Ιμίων;

Σαν πολλά δεν μαζεύτηκαν για ένα μόλις 48ωρο;

Στο ασφαλιστικό οι εντολές είναι για «κάλμα», αλλά ποιος τους πιστεύει; Πάνω από 22.000 εργαζόμενοι στο Δημόσιο τρέχουν να προλάβουν για να βγουν στη σύνταξη πριν από το τέλος του χρόνου, γεγονός που αποτελεί τη μεγαλύτερη φυγή των τελευταίων χρόνων.

Στην «Ολυμπιακή» λένε τώρα ότι οι εντολές ήταν για αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων πριν το λουκέτο αλλά, επίσης, ποιος τους πιστεύει; Αφού οι ανταγωνιστές είχαν από τον προηγούμενο μήνα έτοιμα τα «χριστουγεννιάτικα πακέτα» τους.

Τώρα, άλλοι λένε ότι μετά τη γαλοπούλα ο Καραμανλής θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις, ίσως και μικρό ανασχηματισμό, αλλά ποιος τους πιστεύει; Αφού είναι γνωστό ότι μετά το φαΐ γλαρώνει στον καναπέ βλέποντας DVD.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου