ΤΟΠΙΚΑ

Στις 27 Δεκεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων

στις-27-δεκεμβρίου-ξεκινά-το-πρωτάθλημα-851206

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση των πρωταθλημάτων μικτών ομάδων Νέων και Παίδων, όπου φέτος χορηγός είναι η Coca Cola.
Τα πανελλήνια πρωταθλήματα μικτών ομάδων Νέων και Παίδων που έχουν μετονομασθεί σε πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων για την περίοδο 2007-2008 ξεκινούν την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.
Στα πρωταθλήματα αυτά θα πάρουν μέρος και οι μικτές της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, που από τον Σεπτέμβρη έχουν ξεκινήσει συστηματική και μεθοδική προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ενωσιακού προπονητή Ηλία Κούγιαλη, την αμέριστη συμπαράσταση του προέδρου Τάσου Μπατζιάκα και όλου του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Θ., της επιτροπής Μικτών ομάδων αλλά και του φροντιστή Γιάννη Καρανικολάου.
Για μια ακόμη χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία της Ε.Π.Σ.Θ. με τα Ολυμπιακά Ακίνητα για τη χρήση από τις Μικτές ομάδες του βοηθητικού του Πανθεσσαλικού Σταδίου και για το λόγο αυτό η Ενωση ευχαριστεί όλα τα στελέχη της Εταιρίας και τον υπεύθυνο στο Βόλο κ. Αναστάσιο Μιλάνο.
Οι Μικτές της Ε.Π.Σ.Θ. συμμετέχουν και φέτος στον 5ο όμιλο με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες των Ενώσεων Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Πέρσι μάλιστα η Μικτή Παίδων ήταν πρωταθλήτρια, με τους περισσότερους παίκτες της τώρα να συγκροτούν την ομάδα Νέων και να είναι έτοιμοι για νέες διακρίσεις.
Στο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-1990 έως και 31-12 1991, ενώ σε αυτό των ΠΑΙΔΩΝ από 1-1-92 έως και 31-12-1993.
Οι υπεύθυνοι της Ε.Π.Σ.Θ. αισιοδοξούν ότι και φέτος θα υπάρχουν και άλλες κλήσεις στις μικρές Εθνικές ομάδες, καθώς ήδη αρκετοί νεαροί έχουν περάσει από προεπιλογή, ενώ από την περσινή ομάδα των Παίδων φέτος στέλεχος της Εθνικής Παίδων είναι ο Τάσος Λαγός, που από τον Αλμυρό πήγε στον Παναθηναϊκό και αγωνίζεται στην ομάδα Νέων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου