ΤΟΠΙΚΑ

Με Εθνικό Κατερίνης ξεπερνά την απεργία η Νίκη

με-εθνικό-κατερίνης-ξεπερνά-την-απεργ-851206

Τον Εθνικό Κατερίνης θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο η ομάδα της Νίκης Βόλου. Όσο η απεργία των ομάδων της Β΄ και Γ΄ Εθνικής συνεχίζεται, αυτές δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο από το να προετοιμάζονται για την επανεκκίνηση με φιλικά. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στην έδρα του Εθνικού. Στα υπόλοιπα θέματα ο Δινόπουλος συναντήθηκε χθες για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον κ. Σταμουλάκη και το κλίμα είναι θετικό. Τέλος η Γενική Συνέλευση ορίσθηκε για τις 28 Δεκεμβρίου.

Με Εθνικό Κατερίνης το Σάββατο
Τον Εθνικό Κατερίνης θα αντιμετωπίσουν αύριο οι παίκτες της Νίκης Βόλου. Ο τεχνικός των κυανολεύκων Νίκος Ζαλίκας ήρθε σε συμφωνία χθες με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Κατερίνη με ώρα έναρξης τις 3 μ.μ. Ο σύλλογος της Κατερίνης συμμετέχει επίσης στον Βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι δύο ομάδες έχουν έρθει ήδη αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα στην 2η αγωνιστική με νικήτρια την ομάδα της Ν. Ιωνίας.

Κοντά με Νίκη ο Δινόπουλος
Κοντά σε εκ νέου συμφωνία με την Νίκη Βόλου βρίσκεται ο βασικός τερματοφύλακάς της Γιώργος Δινόπουλος. Το συμβόλαιο του κυανόλευκου πορτιέρο
εκπνέει τον Ιανουάριο και ο 24χρονος έχει τα δικαίωμα μεταγραφής. Ο ίδιος όμως, όπως είχε δηλώσει και στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ», επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα της Νέας Ιωνίας, αρκεί και αυτή να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την παραμονή του. Ο κ. Καϊμακάμης είχε την επιθυμία να βρεθεί με τον Δινόπουλο μέσα στην εβδομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθηκε λόγω του φόρτου εργασίας του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ. Η πρώτη συνάντηση έγινε τελικά χθες, με τον Δινόπουλο να μιλά με τον Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Σταμουλάκη. Πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να ανανεωθεί η συνεργασία και το μόνο που χωρίζει τις δυο πλευρές είναι μια μικρή διαφορά στο οικονομικό. Στις επόμενες συναντήσεις όμως αναμένεται να ξεπεραστεί το θέμα και ίσως σε αυτό συμβάλει και ο ερχομός του κ. Χρόνη, προκειμένου ο Δινόπουλος να συνεχίσει να υπερασπίζεται την κυανόλευκη εστία.

Στις 28 Δεκεμβρίου η Γ.Σ.
Για τις 28 Δεκεμβρίου ορίσθηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Νίκης Βόλου. Σε αυτή αναμένεται να ενισχύσουν το Διοικητικό Συμβούλιο νέα μέλη, με τα οποία και είχε συναντήσεις τις προηγούμενες ημέρες ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ κ. Πέτρος Καϊμακάμης. Η Γ.Σ. ορίσθηκε για τις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου. Τα μέχρι στιγμής ονόματα που έχουν ακουστεί πως πιθανότατα θα αποτελέσουν νέα μέλη είναι οι «παλαιοί» Γιώργος Βαλαχής, Γιώργος Μαστρογιάννης και Αντώνης Ακτσιαλής αλλά και άλλοι. Βέβαια οι παραπάνω συμμετοχές δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.

Σήμερα αναμένεται ο Κώστας Χρόνης
Σήμερα αναμένεται να βρεθεί στο Βόλο ο κ. Κώστας Χρόνης. Ο πρόεδρος του κυανόλευκου συγκροτήματος θα έχει σειρά συναντήσεων με ανθρώπους του συλλόγου και όχι μόνο με αφορμή τρέχοντα και σημαντικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καλύτερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου