ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο σήμερα ο Υπουργός Πολιτισμού Μιχ. Λιάπης

στο-βόλο-σήμερα-ο-υπουργός-πολιτισμού-851206

Στο Βόλο θα βρίσκεται σήμερα ο Υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διεκδίκησης Μεσογειακών Αγώνων κ. Ισίδωρο Κούβελο, προκειμένου να επιθεωρήσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Βόλο. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Λιάπης θα επισκεφθεί το Πανθεσσαλικό Στάδιο, το ΕΑΚ Βόλου, τις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ και το σκάφος της Αργούς

Ο υπουργός θα βρίσκεται στο Βόλο στη μία και μισή το μεσημέρι, όπως ενημέρωσε χθες το δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Βόλου Αλ. Βούλγαρης, που αναμένεται να θέσει στον Υπουργό το θέμα της Αργούς αλλά και την καταβολή κονδυλίων ύψους 1,1 εκατομμυρίου ευρώ, που οφείλει το Υπουργείου Πολιτισμού από τις προγραμματικές συμβάσεις στον δήμο Βόλου.

Όπως αποκάλυψε χθες ο δήμαρχος Βόλου, η επίσκεψη του κ. Λιάπη προγραμματίστηκε τελευταία στιγμή και μετά από προσωπική παρέμβαση του κ. Βούλγαρη, καθώς αρχικά είχε προγραμματιστεί επίσκεψη μόνο στη Λάρισα.
Λίγο αργότερα ο κ. Μήτρου επισήμανε ότι και ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θανάσης Νάκος ζήτησε από τον κ. Λιάπη να επισκεφτεί το Βόλο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ο δήμαρχος Βόλου ενημέρωσε χθες το δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της συνένωσης των δύο Ολυμπιακών αλλά και για την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων και ευχήθηκε για μία ακόμη φορά να οριστεί πρόεδρος στην Οργανωτική Επιτροπή Διοργάνωσης ο κ. Ισίδωρος Κούβελος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου