ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζεται η αναστολή των πρωταθλημάτων και κλείνει μήνα χωρίς αγώνα ο Ολυμπιακός

συνεχίζεται-η-αναστολή-των-πρωταθλημ-851206

Την στιγμή που η Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Β και της Γ Εθνικής κατηγορίας αποφασίζει τη συνέχιση της αναστολής των πρωταθλημάτων, οι ομάδες συνεχίζουν με διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Ένας από αυτούς θα διεξαχθεί και στο Εθνικό Στάδιο του Βόλου με την ομάδα του Ολυμπιακού να υποδέχεται τον ΠΑΟΝΕ, αφού κλείνει ένα μήνα χωρίς επίσημο ματς. Η φιλική αυτή αναμέτρηση είναι η τρίτη κατά σειρά για τους ερυθρόλευκους και θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 3.30 μ.μ.

Φιλικό με ΠΑΟΝΕ
Το Σάββατο στις 3.30 μ.μ. διεξάγεται το νέο φιλικό για τον ΑΣΚ Ολυμπιακό Βόλου. Αντίπαλος των ερυθρολεύκων θα είναι ο ΠΑΟΝΕ, μια ομάδα που οι ερυθρόλευκοι είχαν βρει πέρυσι στο δρόμο τους προς την άνοδο στην Β Εθνική. Από την στιγμή που τα πρωταθλήματα δεν θα συνεχιστούν, ο Σούλης Παπαδόπουλος θέλησε η ομάδα του να δώσει ακόμη ένα φιλικό αγώνα, τον τρίτο κατά σειρά. Για την βολιώτικη ομάδα είχαν προηγηθεί οι αγώνες απέναντι σε Εθνικό Κατερίνης και Αναγέννηση Γιαννιτσών, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να κατακτούν εύκολα την νίκη με 3-0 και 3-1.
Εξ άλλου τα φιλικά προσφέρονται και για ανάταση της ψυχολογίας, αφού στην κυριολεξία αυτή η αναμονή είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρα για όλους. Η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να κρατήσει με όποιο τρόπο γίνεται σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές της, δίχως αυτό να είναι πάντοτε εύκολο.

Αναστολή μέχρι νεωτέρας
Οπως αναμενόταν, το Δ.Σ. της Β και Γ Εθνικής αποφάσισε να μην διεξαχθούν και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι αγώνες των πρωταθλημάτων. Η εξέλιξη θεωρείται αναμενόμενη έπειτα από τις εξελίξεις της Τρίτης (4/12), όταν ο πρόεδρος Πέτρος Θεοδωρίδης αποχώρησε από την συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, μετά την άρνηση του προέδρου Γιάννη Βαρδινογιάννη να συζητηθεί το θέμα. Η Ενωση Β’ και Γ’ Εθνικής εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής: «Η περιφρονητική συμπεριφορά του Προέδρου της Super League προς τον Πρόεδρο της Ένωσης, καθώς και η δήλωση «ότι δεν οφείλει τίποτα», αναιρεί πολλαπλώς τον εαυτό του, λαμβάνοντας υπόψη τις δηλώσεις που κατά το παρελθόν ο ίδιος έκανε, περί αποδοχής της οφειλής, πράγμα που και ο προκάτοχός του αποδέχεται. Η συνέχιση της αναστολής του πρωταθλήματος είναι ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και απάντηση στη συμπεριφορά του Προέδρου της Super League για την μη αποδοχή των δίκαιων διεκδικήσεων μας. Το Δ.Σ. αποφασίζει την διεκδίκηση υλοποίησης των αιτημάτων, που απορρέουν από τα δημόσια έγγραφα (πρακτικά της Βουλής), τον ισχύοντα αθλητικό νόμο και το καταστατικό της Super League. α) Το δικαίωμα των κλειστών ωρών σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ. β) Κατάθεση αγωγής της Ένωσης και των Π.Α.Ε. για διεκδίκηση των απαιτήσεων. γ) Κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων με την μορφή του επείγοντος. δ) Τέλος καλούμε τον καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργό, θεματοφύλακα του Νόμου στο πλαίσιο συνέχειας της Πολιτείας και μάλιστα της ίδιας Κυβέρνησης να αναλάβει πρωτοβουλία. Την Δευτέρα 10-12-2007 και ώρα 15.00΄ορίζεται συνεδρίαση για την εκ νέου εκτίμηση της κατάστασης μετά τις συναντήσεις με Ε.Π.Ο. και Υπουργό».

Πιθανότατα Σάββατο η νέα συνάντηση
Πιθανότατα το Σάββατο θα διεξαχθεί η νέα συνάντηση μεταξύ των ιθυνόντων του ΑΣΚ Ολυμπιακού και του ΤΑΠ Εθνικός Ολυμπιακός. Πλέον με την συμμετοχή και του κ. Βασιλειάδη ο διάλογος θα συνεχιστεί παρουσία και του Δημάρχου Βόλου, που έβαλε τα θεμέλια της συγχώνευσης των δύο Ολυμπιακών καλώντας τους σε διάλογο.

Ανακοίνωση των “AUSTRIAN BOYS”
Από το Austrian Boys Club λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση.
“Σύσσωμο το Δ.Σ του AUSTRIAN BOYS CLUB νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Κουσιαρή για την βοήθεια που έδωσε αφιλοκερδώς στην οργάνωση του συλλαλητηρίου. Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του συλλαλητηρίου ανήκει σε αυτόν τον άνθρωπο, ένα πραγματικό Ολυμπιακό, που με δική του πρόθεση μας πρόσφερε τις υπηρεσίες της διαφήμισης του συλλαλητηρίου. Ευχόμαστε την επόμενη φορά οι αφίσες που θα τυπώσει ο κ. Κουσιαρής να μην είναι διαμαρτυρίας αλλά χαράς και επιτυχίας.”

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου