ΤΟΠΙΚΑ

Νέες παραγγελίες από την Ανωση

νέες-παραγγελίες-από-την-ανωση-18470

Νέες παραγγελίες γίνονται από χθες από την εθελοντική ομάδα «Άνωση Εθελοντές Βόλου» για διανομή ελληνικών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Οι παραγγελίες θα γίνονται διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Άνωσης είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 24210-20483 και 6983633597 από τις 6 έως τις 9 το απόγευμα.

Τα προϊόντα που θα διανέμονται από την Άνωση θα είναι τα εξής:

– Φασόλια Πλακέ από τη Χρυσούπολη Καβάλας στην τιμή των 2,5 ευρώ/κιλό, σε συσκευασία των 2 κιλών (5 ευρώ/2κιλο) – παραγωγός Χατζόγλου Βασίλης (θα πρέπει να συμπληρωθεί ποσότητα τουλάχιστον ενός τόνου, ώστε να γίνει η διάθεση του συγκεκριμένου προϊόντος).

– Φακές ψιλές καθαρισμένες με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων, στην τιμή των 4 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (1,33 ευρώ/κιλό) – παραγωγός Σιμόπουλος Χρήστος.

– Ρεβίθια μέτρια ποικιλία “Θηβών” καθαρισμένα με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων, στην τιμή των 5 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (1,66 ευρώ/κιλό) – παραγωγός Σιμόπουλος Χρήστος.

Απορρυπαντικά από την ελληνική εταιρία «Έψιλον Ελλάς» στην Πιερία:

– Υγρό Πιάτων συμπυκνωμένο με τιμή 3 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο)

– Μαλακτικό Ρούχων με τιμή 2 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο)

– Χλωρίνη Παχύρευστη με τιμή 3 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο)

– Πλήρης Σκόνη Πλυντηρίου Ρούχων σε συσκευασία 8 κιλών (81 μεζούρες) προς 11 ευρώ, η οποία περιέχει και αποσκληρυντικό και είναι άκρως φιλική προς το περιβάλλον (περισσότερο από το 90% των συστατικών της είναι βιοδιασπώμενα).

– Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων Nanotechnology σε συσκευασία 3 λίτρων (60 μεζούρες) προς 7 ευρώ (συσκευασία 3λιτρο).

– Υγρό Γενικής Χρήσης με τιμή 2 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο)

– Υγρό Καθαρισμού Τζαμιών με τιμή 2 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο)

Επίσης στο παρκινγκ του Πανθεσσαλικού θα γίνεται συλλογή τηγανέλαιου και φαρμάκων που δεν έχουν λήξει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου