ΤΟΠΙΚΑ

Τριάντα έξι θέσεις… στη Μαγνησία

τριάντα-έξι-θέσεις-στη-μαγνησία-18593

Ενας στους δύο που βγήκαν στη διαθεσιμότητα από τη Μαγνησία… δικαιούται ξανά μία θέση στον ήλιο… Οι θέσεις που προκηρύχθηκαν παρά τις περί αντιθέτου δεσμεύσεις είναι μόνο 36 όταν στη Μαγνησία υπολογίζεται ότι την πόρτα της εξόδου με το πρόγραμμα κινητικότητας τέλος του 2012 είδαν περίπου 70 άτομα.

Την ίδια ώρα στην μακρινή Γαύδο… προκηρύχθηκε μία θέση στο ΚΕΠ του νησιού… και ενώ κανείς δεν έχει βγει στη διαθεσιμότητα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Κυριαζή

Χθες που αναρτήθηκαν στο Φύλλο της Κυβέρνησης τα στοιχεία αναλυτικά με τις θέσεις και υπογράφεται από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, υπάλληλοι της Μαγνησίας που έχουν βγει σε διαθεσιμότητα δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Αφενός οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι 36 συνολικά, στην περιοχή του Δήμου Βόλου, 1 θέση στο Δήμο Νοτίου Πηλίου και 1 θέση στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, όταν συνολικά στη Μαγνησία με την πρώτη «φουρνιά» έφυγαν 70 περίπου άτομα.

Από τις 31 θέσεις οι περισσότερες «άνοιξαν» για το Νοσοκομείο Βόλου, ενώ ακολουθεί το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβετείας.

Ειδικότερα στο Δήμο Βόλου οι θέσεις που «προσφέρονται» προκειμένου να καλυφθούν από υπαλλήλους που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ανά υπηρεσία είναι οι εξής:

Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας 1 θέση,

Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου 1 θέση,

Αστυνομικό Τμήμα Βόλου 1 θέση,

Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας 1 θέση,

Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου 1 επίσης θέση,

Πρωτοδικείο Βόλου 1 θέση,

Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου 2 θέσεις,

Ειρηνοδικείο Βόλου 1 θέση,

Πταισματοδικείο Βόλου 1 θέση,

Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβετείας 5 θέσεις,

Υποκατάστημα Βόλου ΙΚΑ 3 θέσεις,

ΕΤΑΑ/Τομείς Μηχανικών και ΕΔΕ 1 θέση,

Περιφερειακή Υπηρεσία ΟΠΑΔ Μαγνησίας 2 θέσεις,

Γενικό Νοσοκομείο Βόλου 6 θέσεις, ΕΚΑΒ 1 θέση.

Μία θέση επίσης προκηρύχθηκε στο Δήμο Νοτίου Πηλίου για το ΚΕΠ και ακόμη μία θέση στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου επίσης για το ΚΕΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα της επιλογής και να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για να επιστρέψουν σε θέσεις μέσα σε ένα 20ήμερο.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου