ΤΟΠΙΚΑ

Πρόταση δικηγόρων για εγκατάσταση Wi-Fi

πρόταση-δικηγόρων-για-εγκατάσταση-wi-fi-43876

Πρόταση να συμπεριληφθεί ως θέμα ημερήσιας διάταξης και να ληφθεί απόφαση για την εγκατάσταση συστήματος δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (Wi-Fi) στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου και στον προαύλιο χώρο, κατέθεσαν στη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου, οι σύμβουλοι του Δ.Σ.Β. Γιώργος Αθανασάκης, Λευτέρης Σολιδάκης και Δημήτρης Καραγιάννης.

Στο έγγραφό τους εξηγούν ότι τα τελευταία χρόνια σε διάφορους δημόσιους χώρους και υπηρεσίες στη χώρα μας συνηθίζεται να εγκαθίσταται σύστημα ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (Wi-Fi). Με το εν λόγω σύστημα ο κάθε πολίτης έχει τη δυνατότητα από τους χώρους αυτούς να συνδέεται δωρεάν στο διαδίκτυο μέσω του ηλεκτρονικού μέσου, το οποίο διαθέτει, και να ενημερώνεται και να επικοινωνεί με ασφάλεια ανά πάσα στιγμή.

Η τοποθέτηση ενός συστήματος ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου και τον προαύλειο χώρο θα επέτρεπε στον κάθε Δικηγόρο, Δικαστή και Δικαστικό Υπάλληλο, αλλά και στον κάθε πολίτη, την δωρεάν και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο για τη συνεχή επιμόρφωση, ενημέρωση και επικοινωνία μέσω των τερματικών συσκευών του, όπως κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, PDA’s κ.λ.π.

«Με τον τρόπο αυτό συντελούμε και εμείς από την πλευρά μας στην οικοδόμηση της Κοινωνίας της Πληροφορίας, ενώ παράλληλα καθιστούμε τον χώρο του Δικαστικού Μεγάρου πιο φιλόξενο, πιο πρακτικό και πιο ευέλικτο για το σύγχρονο Δικηγόρο, Δικαστή και Δικαστικό Υπάλληλο», επισημαίνουν οι σύμβουλοι του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου