ΤΟΠΙΚΑ

Νέος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας ο Γ. Καλτσογιάννης

νέος-αντιπεριφερειάρχης-μαγνησίας-ο-46198

Νέος αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Περιβάλλοντος – Βορείων Σποράδων ορίστηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό ο Γιώργος Καλτσογιάννης.

Ο κ. Αγοραστός ανακοίνωσε επίσης τους αντιπεριφερειάρχες για την υπόλοιπη Θεσσαλία τονίζοντας ότι «όλοι κάνουμε ομαδική δουλειά, είμαστε μια μεγάλη και συμπαγής ομάδα όλοι: περιφερειάρχης, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι κι όλοι οι εργαζόμενοι. Μόνο με συλλογική δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που θέτουμε εμείς οι ίδιοι, αλλά και οι Θεσσαλοί πολίτες».

Απ’ την πλευρά του ο κ. Γιώργος Καλτσογιάννης σημείωσε τα εξής: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό σ’ αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή να μου αναθέσει, ο περιφερειάρχης αυτόν τον νευραλγικό τομέα, όπου πραγματικά μέσα απ’ τη συνεργασία, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να υπερβούμε τον εαυτό μας, να συνεχίσουμε αυτό το σπουδαίο έργο που παράγεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Να προγραμματίσουμε το μέλλον και να επιτύχουμε στόχους δύσκολους μεν, επιτεύξιμους όμως, με σοβαρή δουλειά και συνεργασία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου