ΤΟΠΙΚΑ

Παραμένουν οι συννεφιές στη Μαγνησία και σήμερα

παραμένουν-οι-συννεφιές-στη-μαγνησία-47287

Ο συννεφιασμένος ουρανός θα παραμείνει και τις επόμενες ημέρες για τη Μαγνησία και το Βόλο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή. Στο μεταξύ μέσα στο σαββατοκύριακο θα ευνοηθούν όσοι θέλουν να αποδράσουν από την πόλη αλλά και όσοι θέλουν να βγουν απλώς μια βόλτα στην παραλία, αφού θα παρατηρηθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και γενικότερα αναμένεται αίθριος καιρός.

Ειδικότερα για σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θεοφάνη Τακούδη, αναμένεται συννεφιά με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που αναμένεται να φτάσει μέχρι τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες αναμένονται να επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να «σκαρφαλώνει» μέχρι τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για την Παρασκευή, σύμφωνα με τον κ. Τακούδη, αναμένονται συννεφιές και κατά περιόδους ίσως παρατηρηθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές, μικρής έντασης. Οι άνεμοι αναμένονται να πνέουν νότιοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Από την άλλη πλευρά μικρή αλλαγή στο σκηνικό του καιρού θα παρατηρήσουμε μέσα στο σαββατοκύριακο, αφού αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας που θα φτάσει μέχρι τους 15 βαθμούς Κελσίου τις μεσημβρινές ώρες στο Βόλο. Συγκεκριμένα για το Σάββατο αναμένονται αίθριος καιρός, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι και η θερμοκρασία αμετάβλητη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου