ΤΟΠΙΚΑ

Οικονομικά βάρη όπλισαν το χέρι του!

οικονομικά-βάρη-όπλισαν-το-χέρι-του-47371

Τα χρέη που δημιουργήθηκαν από την επιχείρηση μαρμάρων που διατηρεί στο Σέσκλο και στα οποία δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει φαίνεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, ότι ήταν εκείνα που όπλισαν το χέρι ενός 42χρονου. Ο νεαρής ηλικίας επιχειρηματίας προσπάθησε να θέσει τέλος στη ζωή του με αυτοπυροβολισμό. Δεν επέλεξε, όμως, να κρύψει την πράξη του -και ευτυχώς- αλλά έβγαλε την κυνηγετική καραμπίνα από το φορτηγάκι του και την έστρεψε πάνω του, πυροβολώντας μπροστά στα μάτια κατοίκων του Σέσκλου. Λες και ήθελε να μοιραστεί την απελπισία και την απόγνωση στην οποία τον βύθισαν τα δυσβάσταχτα χρέη.

Μάρτυρες της σοκαριστικής σκηνής του αυτοπυροβολισμού του, χθες γύρω στη 1 μετά το μεσημέρι, μπροστά στην επιχείρησή του που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πλατεία του Σέσκλου έγιναν φιλικά του πρόσωπα. Ο 42χρονος αιμόφυρτος και με σοβαρότατο τραύμα στην κοιλιακή χώρα, όπου έστρεψε την κάνη του όπλου του, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου, συνοδεία αστυνομίας που διάνοιγε το δρόμο από τα οχήματα.

Υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και εισήχθη για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο οικογενειάρχης και πατέρας ενός μικρού παιδιού δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι τα οικονομικά βάρη τον έκαναν να λυγίσει. Ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές του Α.Τ. Νέας Ιωνίας τι προηγήθηκε, που θα μπορούσε να τον τάραξε, πριν εξέλθει σε κατάσταση αμόκ από την επιχείρησή του. Μάρτυρες ανέφεραν ότι τον είδαν να κινείται με νευρικές κινήσεις προς το φορτηγάκι του που είχε έξω από τη βιοτεχνία σταθμευμένο, να παίρνει την κυνηγετική καραμπίνα, να τη στρέφει πάνω του και να πυροβολεί.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου