ΤΟΠΙΚΑ

Συγκεντρώνουν λάδι για άπορες οικογένειες

συγκεντρώνουν-λάδι-για-άπορες-οικογέ-74400
Στην τοποθέτηση κάδων συλλογής ελαιολάδου προχωρούν σύλλογοι της Νέας Αγχιάλου με σκοπό να συγκεντρωθεί λάδι, το οποίο στη συνέχεια θα προσφερθεί σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.
Μετά από συνεννόηση με τα δύο ελαιοτριβεία της περιοχής (του Παραγωγικού Συνεταιρισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» και της κ. Σμαράγδας Μαραγκοπούλου) θα τοποθετηθούν κάδοι συλλογής ελαιόλαδου, ώστε οι παραγωγοί που μπορούν, να βάζουν μια ποσότητα λαδιού.
Όπως αναφέρεται από τους συλλόγους της Ν. Αγχιάλου «τέτοιου είδους ενέργειες δεν λύνουν οπωσδήποτε το πρόβλημα της ανέχειας κάποιων ανθρώπων, αλλά δείχνουν τη διάθεση να σταθούμε δίπλα τους σε δύσκολες ώρες. Η πρωτοβουλία πάρθηκε εκτιμώντας τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται πολλές οικογένειες της περιοχής μας λόγω των σκληρών και άδικων μέτρων που παίρνονται από πλευράς της πολιτείας και γι’ αυτό αποφασίσαμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας με αυτόν τον τρόπο».
Οι σύλλογοι που πήραν αυτή την πρωτοβουλία είναι οι παρακάτω: Αθλητικός Όμιλος «ΠΥΡΑΣΟΣ» Ν. Αγχιάλου, Ενωση Καταστηματαρχών Ν. Αγχιάλου, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων «Ευγένειου» 1ου Δημοτικό Σχολείου, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων «Βαρνάλειου» 2ου Δημοτικό Σχολείου, Σύλλογος Γυναικών, Σύλλογος Οξυωτών, Φιλοπρόοδος Σύλλογος
και η Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου