ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει η Νίκη

επιστροφή-στις-επιτυχίες-θέλει-η-νίκη-851206

Στην Αρτα βρίσκεται από χθες η αποστολή της Νίκης Βόλου, από εκεί όπου σήμερα στις 3 μ.μ. θα επιδιώξει να φύγει με το διπλό στις αποσκευές της.
Οι κυανόλευκοι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής θα φιλοξενηθούν από την Αναγέννηση και το μόνο που επιθυμούν παρά τις απουσίες και τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι είναι να ξαναπαρουσιαστούν με την ίδια θέληση και πάθος που τους χαρακτηρίζει, ώστε να σημειώσουν ακόμη ένα διπλό κόντρα σε μια άλλη Αναγέννηση, αυτή της Άρτας.

Ετοιμος ο Λάνγκερ
Από νέες ιατρικές εξετάσεις πέρασε χθες το πρωί ο Ντάβιντ Λάνγκερ λίγο πριν η αποστολή της Νίκης αναχωρήσει με προορισμό την Άρτα. Ο Τσέχος μέσος είχε περάσει από τον μαγνητικό τομογράφο το απόγευμα της Παρασκευής και όλα έδειξαν πως η κατάσταση στο γόνατο του 29χρονου μέσου δεν εμπνέει ανησυχία. Ο τεχνικός των κυανολεύκων Νίκος Ζαλίκας το πρωί του Σαββάτου όμως πήρε και μια δεύτερη άποψη, με το γιατρό να δίνει το “οκ” για την κατάσταση της υγείας του πρώην ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου. Πλέον, για το αν χρησιμοποιηθεί ή όχι στην σημερινή αναμέτρηση, κάτι τέτοιο εξαρτάται από την ευχέρεια του Κατερινιώτη προπονητή, ανάλογα πάντα με τα πλάνα που έχει καταστρώσει. Το βέβαιο είναι πάντως πως ο Λάνγκερ είναι ετοιμοπόλεμος.

Απόντες Κουκουλής, Κουβελάς και ο τιμωρημένος Μακράκης
Δίχως τους τραυματίες Κώστα Κουκουλή και Αλέκο Κουβελά θα παραταχθεί η ομάδα της Νίκης σήμερα απέναντι στους Αρτινούς. Ο πρώτος λογίζεται πλέον στους χρόνια τραυματίες και υπολογίζεται να επιστρέψει σε περίπου πέντε μήνες, ενώ η κατάσταση με τον Κουβελά δεν είναι τόσο σημαντική. Ο 23χρονος μέσος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας δεν θέλησε να το αποκαλύψει στον προπονητή του, αισιοδοξώντας να το ξεπεράσει μέχρι και την τελευταία ημέρα. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα ο πρώην παίκτης του Εθνικού Ολυμπιακού να αποκλειστεί από την αποστολή των κυανολεύκων. Τέλος στους απόντες από την σημερινή αναμέτρηση βρίσκεται και ο Ηλίας Μακράκης, με τον 19χρονο πρώην αμυντικό της Φλώρινας να αποβάλλεται στο περασμένο παιχνίδι κόντρα στον Θερμαϊκό, παρότι είχε αντικαταστήσει επάξια τον Πάγκαλη που επιστρέφει και πάλι στο αρχικό σχήμα. Την 19μελή αποστολή που βρίσκεται και προπονήθηκε χθες στην Άρτα αποτελούν οι: Γιώργος Δινόπουλος, Κώστας Ανδριόπουλος, Σάσα Σάμπλιακ, Γιώργος Μπουτογιάννης, Αλέξανδρος Πάγκαλης, Κώστας Καρακώστας, Βαγγέλης Κωστής, Έντουαρντ Χρέντσαρ, Θόδωρος Μητράκας, Μιχάλης Κουτσογιάννης, Χρήστος Χατζηπαντελίδης, Σέρτζιαν Τσέροβιτς, Χάιντεν Τζέιμς Ντόιλ, Ανδρέας Κουτελιέρης, Τάσος Σαλτίρης, Νίκος Βούλγαρης, Γιώργος Ζαγοριανός, Νίκος Ντούλας και ο Ντάβιντ Λάνγκερ.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Δημοτικό Άρτας
Ωρα: 15.00
Διαιτητής: Αγγελακόπουλος (Λάρισα)
ΑΡΤΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
1.ΚΑΡΣΟΣ 11. ΔΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
3.ΤΡΙΑΝΤΟΣ 6. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ
5.ΒΛΑΧΟΣ 33. ΧΡΕΝΤΣΑΡ
6.ΓΑΤΣΕΛΟΣ 3. ΣΑΜΠΛΙΑΚ
14.ΧΡΗΣΤΟΥ 13.ΠΑΓΚΑΛΗΣ
19.ΚΑΤΑΓΗΣ 4. ΜΠΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
22.ΚΟΚΟΛΗΣ 19.ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ
24.ΓΟΥΛΑΣ 2. ΜΗΤΡΑΚΑΣ
9.ΓΙΟΣΕΦΟΒΙΤΣ 8. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
23.ΘΕΜΕΛΗΣ 7. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
18.ΧΟΥΣΟΣ 99. ΝΤΟΥΛΑΣ
Προπονητές
Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΛΗΣ Ν. ΖΑΛΙΚΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου