ΤΟΠΙΚΑ

Κρίσιμη έξοδος στη Θέρμη για τη Νίκη

κρίσιμη-έξοδος-στη-θέρμη-για-τη-νίκη-851206

Κρίσιμη έξοδο στο Δημοτικό γήπεδο της Θέρμης, σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της τρίτης κατηγορίας για τους κυανόλευκους. Η «σφαλιάρα» από την Αναγέννηση Γιαννιτσών και η εντός έδρας ήττα, που ανάγκασε τη Νίκη να εγκαταλείψει την κορυφή την περασμένη αγωνιστική, καθώς και τα πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, αναγάγουν το απογευματινό παιχνίδι σε μια εξαιρετικά καθοριστική για την συνέχεια από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς, αναμέτρηση. Ο Νίκος Ζαλίκας και οι ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν ενάντια στον Θερμαϊκό να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα και να αποδείξουν ότι η άσχημη εμφάνιση με τα Γιαννιτσά ήταν μόνο μια συγκυρία και κακή παρένθεση.
Το παιχνίδι υπάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ. και στο πλευρό των φιλοξενουμένων για ακόμη μια φορά θα βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί τους, αλλά και φίλαθλοι που θα μεταβούν μεμονωμένα με τα ιδιωτικά τους Ι.Χ. στην συμπρωτεύουσα.
Στο αγωνιστικό μέρος, τη Νίκη την βολεύει και η ισοπαλία και θα παίξει για δυο αποτελέσματα, την ώρα που οι γηπεδούχοι, που μετρούν στους τέσσερις αγώνες μια νίκη, δύο ισοπαλίες και μια ήττα, θα αγωνιστούν «αποκλειστικά» για το «τρίποντο». Ο νεαρός Κουκουλής που θα υποβληθεί σε εγχείριση στους χιαστούς δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Αλέξανδρος Πάγκαλης που ακολούθησε όμως την αποστολή στην Θεσσαλονίκη.
Σε σχέση με το ματς με τα Γιαννιτσά θα υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς υπάρχουν οι επιστροφές των Χρέντσαρ και Λάνγκερ που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο νεαρός αμυντικός, Αλέξανδρος Πάγκαλης.
Την εστία θα υπερασπιστεί ο Δινόπουλος, στην αμυντική γραμμή θα βρίσκεται στα δεξιά ο Κουτσογιάννης και αριστερά ο Χρέντσαρ και στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα τοποθετηθεί σίγουρα ο Σάμπλιακ με παρτενέρ τον Μπουτογιάννη σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ξεκινήσει ο Πάγκαλης, του οποίου η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Αν ο Μπουτογιάννης αγωνιστεί στην τετράδα της άμυνας, στα χαφ θα παραταχθούν ο Λάνγκερ και ο Σαλτίρης, ενώ αν ο νεαρός αμυντικός που ήρθε δανεικός από τον Παναθηναϊκό καταφέρει να βρίσκεται στο βασικό σχήμα τότε ο Μπουτογιάννης θα αγωνιστεί στα χαφ μαζί με τον Λάνγκερ και ο Σαλτίρης θα μείνει εκτός απροόπτου στον πάγκο. Θέση πάντως στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Μακράκης. Οι Χατζηπαντελίδης, Μητράκας και Βούλγαρης θα συμπληρώσουν τους πέντε της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Ντούλας θα είναι ο μοναδικός προωθημένος στην επίθεση.
Το τεχνικό τιμ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή και πριν την σέντρα θα αποκλειστούν οι δυο. Συγκεκριμένα από χθες στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι: Δινόπουλος, Ανδριόπουλος, Κουτσογιάννης, Σάμπλιακ, Μπουτογιάννης, Μακράκης, Κωστής, Χρέντσαρ, Τσέροβιτς, Κουτελιέρης, Λάνγκερ, Μητράκας, Χατζηπαντελίδης, Ντούλας, Ζαγοριανός, Βούλγαρης, Ντόιλ, Κουβελάς, Σαλτίρης και Πάγκαλης.
Ο Καβαλιώτης ρέφερι Δ. Κωνσταντινίδης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στην Θέρμη, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στη Νίκη. Βοηθοί του θα είναι οι Σ. Βαρελτζίδης και Σ. Κακατόλης από τον ίδιο σύνδεσμο της Καβάλας και 4ος ο Ε. Αρβανίτης από τον ΣΔΠ Χαλκιδικής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου