ΤΟΠΙΚΑ

Παρών και ο Γέλοβατς στο ντέρμπι του Εθν. Ολυμπιακού με την Καβάλα

παρών-και-ο-γέλοβατς-στο-ντέρμπι-του-ε-851206

Με τον Σάσα Γέλοβατς να συμμετέχει και πάλι στις προπονήσεις του Εθνικού Ολυμπιακού συνεχίστηκε η χθεσινή μέρα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Ο Μιχάλης Ζιώγας προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του έτσι ώστε να βρεθούν σε όσο δυνατόν καλύτερη κατάσταση γίνεται ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα στο ΕΑΚ απέναντι στην ομάδα της Νέας Καβάλας. Έτσι, μετά τους τραυματίες Λούκας, Κοταρέλα, Σκρέκα και Μπέκο, σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει και ο Κροάτης μεσοεπιθετικός.

Επέστρεψε και ο Γέλοβατς
Για περισσότερο από μία εβδομάδα έλειπε ο Σάσα Γέλοβατς από τις προπονήσεις του Εθνικού Ολυμπιακού και τελικά επέστρεψε χθες, ώστε να προλάβει μέρος της προετοιμασίας ενόψει της 5ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Οι υποχρεώσεις που κράτησαν τον “Σάσα” μακριά από την οικογένεια του Ολυμπιακού είχαν να κάνουν με την ανανέωση της βίζας του. Οι ερυθρόλευκοι και ο Λαρισαίος τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας χρειάζονται φυσικά όλα τα όπλα τους, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που επιφυλάσσει κάθε στροφή του φετινού μαραθωνίου. Από την στιγμή που ο Κροάτης ποδοσφαιριστής επέστρεψε έγκαιρα από την ιδιαίτερη πατρίδα του και δεν έχασε άλλες προπονήσεις θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του συλλόγου, διεκδικώντας για ακόμη μια φορά θέση βασικού στην 11άδα. Πέραν του Γέλοβατς βασικοί στο σχήμα που θα παρατάξει η τεχνική ηγεσία πρέπει να θεωρούνται και οι Λούκας Μάρκος Ενρίκε αλλά και Κώστας Κοταρέλας. Ο Βραζιλιάνος θα πάρει λογικά την θέση του πίσω από την τριάδα των επιθετικών και μπροστά από τα αμυντικά χαφ, ενώ ο Κοταρέλας επιστρέφει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, βοηθώντας όταν αυτό είναι αναγκαίο και τον Λούκας στα χαφ, κατεβάζοντας και μοιράζοντας μπάλα. Μοναδικό κενό είναι αυτό που αφήνει πίσω του ο Πολωνός Ζίμον Σαβάλα για τις επόμενες δύο εβδομάδες και έτσι την θέση του 25χρονου αμυντικού χαφ διεκδικεί ο Παπαγιαννόπουλος.

Μέχρι Σάββατο οι προπονήσεις
Ακόμη δύο προπονήσεις περιμένουν τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με την ομάδα της Καβάλας. Ο Μιχάλης Ζιώγας χθες δοκίμασε τους ποδοσφαιριστές του και διάφορα σχήματα στην διάρκεια του εσωτερικού διπλού, ανακατεύοντας την τράπουλα στην επανάληψη. Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν τόσο σήμερα το απόγευμα, όσο και αύριο το πρωί, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ο Σιδηρόπουλος «σφυρίζει»

Ο Κ. Σιδηρόπουλος από τον Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης ορίστηκε να διευθύνει το Κυριακάτικο ντέρμπι του Εθνικού Ολυμπιακού με την Καβάλα.
Ο Σιδηρόπουλος έχει σφυρίξει τρεις φορές στο παρελθόν στο Βόλο -και μάλιστα στη Β Εθνική- δυο ματς του ΑΣΚ Ολυμπιακού, που ήταν μάλιστα νικηφόρα και με την ίδια ομάδα την Παναχαϊκή. (Στις 8-1-2006, 3-1 και στις 25-5-2005 , 4-3), ενώ πέρσι στη Γ΄ Εθνική ήταν διαιτητής στα παιγνίδια Καβάλα-Τρίκαλα 1-0, Καβάλα -Αρτα 2-1 ,ΑΣΚ Ολυμπιακός-Γραβιά 1-0 και Καρδίτσα -ΑΕ Γιάννινα2-1
Βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι οι κ.κ. Λαζάρου και Λαμπίδης, επίσης από τη συμπρωτεύουσα, και τέταρτος διαιτητής ο κ. Κορέστης από τη Λάρισα.

Κάλεσμα των Αustrian Boys
“Kαλούμε τα μέλη μας και τον κόσμο του Ολυμπιακού να παραβρεθεί την Κυριακή 21/10 στο ΕΑΚ Βόλου, για το ντέρμπι της Γ’ Εθνικής των ομάδων του Εθν. Ολυμπιακού Βόλου και της πρωτοπόρου Καβάλας”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου