ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Εσείς ποιον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προτιμάτε; Η στήλη δεν εννοεί «πρόσωπο» αλλά «περιεχόμενο». Θέλετε τον επικεφαλής που μιλάει και συμπεριφέρεται όπως «του βγαίνει» ή αυτόν που καθορίζεται από τους επικοινωνιολόγους του;
Πάντως, όταν μιλάνε οι επικοινωνιολόγοι, τα πράγματα είναι στριμωγμένα…

Ούτε σε διαλόγους ταινίας ερωτο-μελό, τα όσα είπαν στο ΜΕΓΚΑ Βενιζέλος και Λιαρέλης. Μέχρι και για καθρέφτισμα όλων των Ελλήνων στα μάτια ακούσαμε.
Μόνο ο Ρέλλος βρήκε κατεβασμένα ρολά…

Εμπιστοσύνη στη βάση, όπως και να ’χει θα δείχνει στο μέλλον το ΠΑΣΟΚ. Με ανάδειξη των υποψηφίων στις εκλογές, μέσω ψηφοφορίας των μελών του. Με ψηφοδέλτια. Με γνωμάτευση (πάλι;) ότι θα είναι νόμιμα και τα… χρωματιστά.

Μπήκε η ταφόπλακα στο σκάνδαλο των ομολόγων ή ακόμη; Μάλλον φοβούνται μην τους πονέσει το μαχαίρι που θα φθάσει μέχρι το κόκαλο, όπως είπε ο Καραμανλής. Πάντως, χωρίς εξεταστική στην παρούσα Βουλή, η όποια αναζήτηση ευθυνών θα περιοριστεί σε δευτεροκλασάτους προέδρους και συμβούλους των Ταμείων.

Α, ήμασταν υπερβολικοί, όταν το καλοκαίρι γράφαμε ότι πάμε για αύξηση του ΦΠΑ κατά δύο-τρεις μονάδες; Η ζέστη θα έφταιγε…

Στα Σκόπια για σύνθετη ονομασία, στο «ευρωσύνταγμα» για πλειοψηφίες των μεγάλων κρατών, μια χαρά τα πάμε έξω.

Και με το πετρέλαιο στα 90 δολάρια από τώρα και όχι κατόπιν 10ετίας που προέβλεπαν οι «αναλυτές», έχουμε βέβαιο και το τσουρούφλισμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου