ΤΟΠΙΚΑ

Θεραπεία αντί νυστέρι η λύση για Σαβάλα;

θεραπεία-αντί-νυστέρι-η-λύση-για-σαβάλ-851206

Με σχεδόν όλα τα όπλα στην δύναμή του προετοιμάζεται ο Εθνικός Ολυμπιακός για την προσεχή 5η αγωνιστική. Οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν αντιμέτωποι απέναντι στην ομάδα της Καβάλας και καλούνται από την Κυριακή να αφήσουν πίσω όλα τα στραβά αποτελέσματα που σημείωσαν έως τώρα. Χρέος τους είναι πατήσουν το γκάζι και να βρεθούν ξανά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς οι δικαιολογίες τελείωσαν…
Οι σημαντικές απουσίες από την αρχή της σεζόν έφεραν τον σύλλογο να παλεύει “μισός” για την διάκριση και την καθιέρωση στις πρώτες θέσεις. Πλέον οι περισσότεροι των τραυματιών έχουν επιστρέψει και προπονούνται με το υπόλοιπο σύνολο. Μοναδική απουσία που ταλαιπωρεί τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα και όλους τους ανθρώπους της ομάδας είναι φυσικά αυτή του Πολωνού Σαβάλα, ο οποίος ίσως τελικά να γλυτώσει το νυστέρι.

Θεραπεία ο Σαβάλα
Τον δρόμο της θεραπείας και όχι του νυστεριού θα ακολουθήσει για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες ο Πολωνός Σαβάλα. Ο 25χρονος μέσος πέρασε χθες από νέες εξετάσεις που έγιναν αυτή τη φορά στη Λάρισα, καθώς οι άνθρωποι του ΤΑΠ θέλησαν να πάρουν μια δεύτερη άποψη, την οποία και θα ακολουθήσουν. Αυτή θέλει τον πρώην παίκτη του Βύζαντα Μεγάρων να ακολουθεί θεραπεία και να γλιτώνει το νυστέρι, αλλά και την απουσία έξι εβδομάδων από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Απαντες εύχονται ο Πολωνός να ανταποκριθεί στην θεραπευτική αγωγή, ώστε να αποφύγει την επέμβαση.

Η προετοιμασία
Στο γήπεδο της Νεάπολης βρέθηκαν να προπονούνται χθες οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι το πρωί υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Μπίζιου προπονήθηκαν σηκώνοντας βάρη, ενώ η απογευματινή προπόνηση συμπεριλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και διάφορα παιχνίδια με μπάλα και σέντρες, τομέας που θέλει ο Μιχάλης Ζιώγας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τα άκρα της επίθεσης. Φυσικά μοναδική απουσία ήταν αυτή του Σαβάλα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Το σημερινό πρόγραμμα θα αποτελείται από μία προπόνηση, δίχως όμως να είναι γνωστό πού θα προπονηθεί η ομάδα, καθώς λύση στο γηπεδικό δεν φαίνεται να βρίσκεται ακόμη, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου