ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στις προπονήσεις και σε ρυθμούς πρωταθλήματος

επιστροφή-στις-προπονήσεις-και-σε-ρυθ-851206

Επιστρέφουν στις προπονήσεις και παράλληλα μπαίνουν ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος από σήμερα στη Ν. Ιωνία. Οι κυανόλευκοι, που εκμεταλλεύτηκαν το αγωνιστικό κενό του πρωταθλήματος την Κυριακή με φιλικό παιχνίδι στην Λιβαδειά και χθες είχαν ρεπό, ξεκινούν το απόγευμα από το Βοηθητικό του Πανθεσσαλικού την προετοιμασία τους για την δύσκολη έξοδο στην Θέρμη.
Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής η Νίκη έχει επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στον Θερμαϊκό, επιζητώντας το νικηφόρο αποτέλεσμα μετά την ήττα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που θα προσθέσει πόντους στην βαθμολογία της, αλλά και στο ηθικό των παικτών της.
Στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών κατατέθηκε μέρος χρημάτων που αφορούν μισθούς και ενοίκια τις προηγούμενες ημέρες. Ετσι, το μόνο που έμεινε προς το παρών να προβληματίζει την τεχνική ηγεσία, που «έχασε» για έξι μήνες το νεαρό αμυντικό Κουκουλή (μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο), είναι οι μικροτραυματισμοί που αντιμετωπίζουν τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές της ομάδας. Συγκεκριμένα οι Ζαγοριανός, Χρέντσαρ, Ανδριόπουλος και Καλαϊτζίδης, βρίσκονται στο απουσιολόγιο και ο Νίκος Ζαλίκας περιμένει σήμερα και μέσα στις επόμενες ημέρες να δει ποιοι από αυτούς θα μπορέσουν να γυμναστούν κανονικά, ώστε να τεθούν στην διάθεση του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση.
Αντίθετα, η επιστροφή του Ντάβιντ Λάνγκερ πρέπει να θεωρείται δεδομένη στο ματς της 5ης αγωνιστικής. Ο Τσέχος μέσος που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας στην Καρδίτσα και έκτοτε δεν μπόρεσε να ενισχύσει ξανά την κυανόλευκη ομάδα σε επίσημο αγώνα, πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και αναμένεται να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί κανονικά στην Θέρμη.
Το παιχνίδι με τον Θερμαϊκό θεωρείται κομβικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Νίκη καλείται να δείξει ότι έχει συνέλθει από την κακή εμφάνιση και την ήττα της περασμένης Τετάρτης, ενώ παράλληλα ένα θετικό αποτέλεσμα θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα, αφού ακολουθούν ακόμη δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Αναγέννηση Αρτας και Δόξα Δράμας. Από αυτή την τριάδα αγώνων το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας θα προσπαθήσει να αποκομίσει την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, ώστε να μην απομακρυνθεί από τις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

«Τελεσίγραφο» από τους οργανωμένους
Τελεσίγραφο μέσω της ανακοίνωσης τους για την εκδρομή στην Θερμή στέλνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης, με αφορμή την καθυστέρηση στις οικονομικές της υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς τους παίκτες. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης»:
«Φανείτε σοβαροί. Φανείτε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Τα 10 ευρώ με τα Γιαννιτσά ίσως να είναι το τελευταίο για φέτος, αν συνεχίσετε να μας κοροϊδεύετε. Εμείς είμαστε συνεπείς. Το Blue Club «Παν. Ντοκούζης» διοργανώνει εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Θερμαϊκό. Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία μας (Δορυλαίου – Εγγλεζονησίου) και στο τηλ. 2421080969».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου