ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός θέλει και μπορεί πρώτη νίκη σήμερα με Κέρκυρα

ο-ολυμπιακός-θέλει-και-μπορεί-πρώτη-νί-851206

Με μοναδικό στόχο την πρώτη φετινή νίκη ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στις 4.30 μ.μ. στο Στάδιο Βόλου την Κέρκυρα για την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Ο Ολυμπιακός θέλει και μπορεί να δώσει συνέχεια σε μια σειρά καλών εμφανίσεων, αφού ήδη μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές έδειξε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και σήμερα θέλει τη νίκη που θα του δώσει και φτερά για τη συνέχεια… Γενικά ο Ολυμπιακός δείχνει πως είναι έτοιμος για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσε, με ένα «Χ» στον Εύοσμο και κόντρα στον Ατρόμητο στο κύπελλο, παρουσίασε διαφορετική εικόνα και το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο.
Οι τελευταίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού άφησαν αρκετές υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και όλοι αισιοδοξούν πως σήμερα η ομάδα θα μπορέσει να πετύχει την πρώτη εφετινή νίκη της στη Β’ Εθνική και θα μπορέσει να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κώστας Σταματίου, έχοντας θετικά δείγματα από πολλούς παίκτες, προβληματίζεται ευχάριστα για την επιλογή των 11 και των 18, έχοντας στην αποστολή 21 παίκτες .
Σε σχέση με τα δυο τελευταία ματς σίγουρη απουσία είναι αυτή του Αλέκου Γεωργιάδη, που προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών Χάϊντουτσεκ και Ακπαρίδη.Οσον αφορά σ την κατάσταση του Φονσέκα, έδειξε ότι βελτιώθηκε και μετέχει στην αποστολή έστω και με λίγες ελπίδες να παίξει, σε αντίθεση με τον Γιάννη Κατσαρό που θα είναι σίγουρα στη διάθεση του Κώστα Σταματίου, που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει με τους Κοντοβά, Γενιτσαρίδη, Σαρρή, Φλώρο, Πέτρου, Μιτρόφ, Πακάλτση, Κατσαρό, Βέρμπη, Χαϊκάλη, Ντίλτον και τους Στάνκοφ καιΤσάγγαρη επίσης να διεκδικούν… ξεκίνημα.
Εκτός αποστολής έμειναν και οι Πέικοφ, Γεώργογλου, Μηλιώτης, Καψιώτης, Σιγάλας, Παρίσης και Ξαντινίδης

Όσοι παρακολούθησαν τα παιχνίδια με Αγροτικό Αστέρα και Ατρόμητο Αθηνών, έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και τη διάθεση των «ερυθρόλευκων» να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη νίκη (ανεξάρτητα εάν αυτό δεν επιτεύχθηκε και στις δύο περιπτώσεις) κι αισιοδοξούν πως αύριο με την Κέρκυρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.
Πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει το γεγονός ότι θα παίξει στην έδρα του έχοντας τη στήριξη των φιλάθλων του, οι οποίοι δείχνουν πλέον εμπιστοσύνη στην ομάδα και ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του ΕΑΚ Βόλου.

Ανακοίνωση των Αustrian Boys
Εν όψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα, η διοίκηση του Austrian Boys Club εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Καλούμε τον κόσμο της ομάδος να αφυπνιστεί. Το club βαδίζει σε μια περίοδο συσπείρωσης του κόσμου, είναι η μόνη λύση για να πάμε μπροστά. Οι συζητήσεις στα καφενεία δεν δίνουν λύση, αλλά μόνο οι πράξεις και η μαζική παρουσία μας. Όλοι μας είδαμε την ομάδα την Τέταρτη με τον Ατρόμητο και μας θύμισε παλιές καλές εποχές από την περίοδο που παίζαμε στην Α’ Εθνική.
Αξίζουμε κάτι καλύτερο, οπότε όλοι μαζί να το καταφέρουμε. Για να πραγματοποιηθεί αυτό, κατ’ αρχήν πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με τους δύο Ολυμπιακούς. Κανένας πρόεδρος και καμία διοίκηση δεν έχει το δικαίωμα να μας βασανίζει έτσι.
Οπότε όλοι μας σήμερα Κυριακή στο ΕΑΚ, να γεμίσουμε το γήπεδο, να υποστηρίξουμε τους παίχτες και μόνο του παίχτες, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στο δύσκολο αυτό παιχνίδι με τη Κέρκυρα και να διαμαρτυρηθούμε με τον τρόπο μας απέναντι στη διοίκηση της ομάδας για την κατάσταση που επικρατεί στη πόλη μας. Τρέχουμε τόσα χρόνια σε όλα τα γήπεδα για μια ομάδα με λαό και ιστορία και δεν θα αφήσουμε κανέναν να ξεθωριάσει αυτή την ιδέα. Όποιος το προσπαθεί, θα έχει μπροστά του το υγιές κομμάτι της πόλης, τους Austrian Βoys».

Η προϊστορία
Ολυμπιακός και Κέρκυρα είχαν συναντηθεί και πάλι στο Βόλο πριν από δύο χρόνια, την σεζόν που οι «ερυθρόλευκοι» υποβιβάστηκαν από τη Β’ Εθνική, ενώ οι νησιώτες εξασφάλισαν την άνοδό τους στη μεγαλύτερη κατηγορία. Εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου