ΤΟΠΙΚΑ

Προβληματισμός… αλλά όχι ανησυχία

προβληματισμός-αλλά-όχι-ανησυχία-851206

Μπορεί να υπάρχει προβληματισμός στον Εθνικό Ολυμπιακό για το γεγονός ότι η ομάδα έχει να κερδίσει και να πετύχει γκολ από τις 23 Σεπτέμβρη, μπορεί να υπάρχει προβληματισμός από τις ατυχίες και τους τραυματισμούς, αλλά όλοι κοιτούν μπροστά, θέλοντας στις 21 Οκτώβρη που υπάρχει και πάλι πρωτάθλημα η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο, αήττητη και μετρώντας μόνο νίκες Καβάλα, ενώ το γεγονός ότι και την 6η αγωνιστική υπάρχει κι άλλος αγώνας στο Βόλο, ίσως Σάββατο με το Πολύκαστρο, δίνει ελπίδες για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.
Ο Εθνικός Ολυμπιακός ενώ ξεκίνησε πολύ καλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο (στις 30/10 θα παίξει με Ηρακλή στο Βόλο) και ενώ έδειχνε ότι έχει τις εναλλακτικές λύσεις για κάθε θέση, εν τούτοις οι τραυματισμοί βασικών παικτών επηρέασαν την ομάδα, που παρ’ ότι φαίνεται να διαθέτει δυο από τα καλύτερα ονόματα στο χώρο της επίθεσης στην κατηγορία, εν τούτοις δεν σκόραρε στα δυο τελευταία ματς και το γεγονός ότι ενδιάμεσα υπήρξε ρεπό
καθήλωσε την ομάδα κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς.
“Ολα είναι αναστρέψιμα, όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα και όπως πριν, αρκεί να μην έχουμε συνεχεία ατυχίες με τραυματισμούς… και με συνεχή προσπάθεια υπομονή και επιμονή θα έχουμε και πάλι το καλό πρόσωπο, που άλλωστε δείξαμε ότι υπάρχει… και έχει και περιθώρια βελτίωσης”, τονίζει ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας, που δεν ανησυχεί για τη συνέχεια, πιστεύοντας στις δυνατότητες της ομάδας, αλλά προβληματίζεται από τους τραυματισμούς.
Αλλωστε επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι σε ό,τι αφορά στον Σίμον Σάβαλα, αφού ο Πολωνός μέσος φαίνεται πως δεν θα αποφύγει το… νυστέρι.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αφαιρέσει το γάγγλιο που δημιουργήθηκε στον αστράγαλό του, ενώ για την ανάρρωσή του θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας.
Η επιστροφή του κοινοτικού μέσου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού αναμένεται μετά τα μέσα Νοεμβρίου, κάτι που όπως είναι φυσικό αλλάζει και τα αγωνιστικά πλάνα του Μιχάλη Ζιώγα, αφού θα χάσει τον Σάβαλα για τουλάχιστον 5 παιχνίδια.
Στο ιατρικό δελτίο πάντως υπάρχουν και ευχάριστα, αφού ο Θανάσης Μπέκος αύριο Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις, μια και υποχωρεί το οίδημα στο πόδι του, το οποίο προκλήθηκε από την πτώση του στα προστατευτικά του σταδίου Καλαμπακίου Δράμας κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Δόξα.
Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται ήδη στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, με τους Κοταρέλα και Λούκας να δείχνουν ότι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και στο ματς της επόμενης Κυριακής (21/10) με την Καβάλα θα κάνουν την επανεμφάνισή τους στη βασική ενδεκάδα.
Σήμερα ο Μιχάλης Ζιώγας έδωσε ρεπό στους παίκτες και η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα, οπότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία των Βολιωτών για το εντός έδρας ντέρμπι με την Καβάλα, στο οποίο μοναδικός στόχος θα είναι η επιστροφή στις νίκες.
*Στο μεταξύ σήμερα με 2 ματς ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική στο Βορρά με την Πρέβεζα να υποδέχεται την Θράκη Αλεξανδρούπολης και την ΑΕ Γιάννινα να αναζητεί πρώτη νίκη υποδεχόμενη τον Εθνικό Κατερίνης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου