ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθη 29χρονος για μεταφορά λαθρομεταναστών

συνελήφθη-29χρονος-για-μεταφορά-λαθρομ-851206

Ενας 29χρονος οδηγός ταξί από την Κορινθία συνελήφθη χθες στις 3.30 τα ξημερώματα στην ΠΑΘΕ, στα όρια του νομού Μαγνησίας, να μεταφέρει έξι Αλβανούς λαθρομετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο από τους πέντε λαθρομετανάστες μεταφερόταν στη μπαγκαζιέρα του ταξί!
Η σύλληψη του 29χρονου έγινε στο 313 χλμ. της ΠΑΘΕ. Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, στο ταξί του 29χρονου εντόπισαν έξι Αλβανούς λαθρομετανάστες ηλικίας 15, 20, 41, 39 και 46 ετών. Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 29χρονος οδηγούσε το ταξί του αδελφού του και παρέλαβε τους λαθρομετανάστες τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές από την Κατερίνη, αντί του ποσού των 300 ευρώ από τον καθένα. Οι πέντε λαθρομετανάστες εισήλθαν στην χώρα μας, από αφύλακτο σημείο της ελληνικής μεθορίου, πριν από πέντε ημέρες.
Χθες οι επτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ο οποίος αποφάσισε την διοικητική απέλαση των λαθρομεταναστών, ενώ άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του αυτοκινητιστή για μεταφορά λαθρομεταναστών και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου