ΤΟΠΙΚΑ

Αποφασιστικότητα και αισιοδοξία για την πρώτη νίκη

αποφασιστικότητα-και-αισιοδοξία-για-851206

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για τον Ολυμπιακό. Τέσσερις μέρες απέμειναν για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και οι ερυθρόλευκοι περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο ματς. Στην Κυριακάτικη πρεμιέρα ο Γιώργος Βλιώρας και οι παίκτες του υποδέχονται τον ισχυρό Δούκα και αυτό που αποζητούν είναι ξεκίνημα με «δίποντο».
Στο βολιώτικο συγκρότημα επικρατεί αποφασιστικότητα και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα. Γνωρίζουν ότι το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά ξέρουν ότι τα παιχνίδια έδρας θα είναι φέτος αυτά που θα παίξουν το σημαντικότερο ρόλο στην πορεία τους και από τα οποία θα κριθεί η παραμονή τους στην κατηγορία. «Ενα καλό ξεκίνημα θα σημαίνει πολλά. Ιδιαίτερα απέναντι στον Δούκα που είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουμε. Αν ξεκινήσουμε με ροζ φύλλο το πρωτάθλημα, τότε μπορούσε στις πρώτες αγωνιστικές να κάνουμε το τρία στα τρία. Παρότι είναι το πρώτο και ακόμη είναι νωρίς για συμπεράσματα είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ψυχολογία μας και για την συνέχεια. Εχουμε βρει τον ρυθμό μας, αλλά ακόμη είμαστε λίγο πίσω. Πιστεύω να μην μας επηρεάσει και να μετρήσει το πάθος και η διάθεση που έχουμε». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Παναγιώτη Τσώλη, έναν από τρεις Βολιώτες παίκτες που έμειναν από πέρυσι στην ομάδα και καταδεικνύουν το κλίμα που επικρατεί στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια.
Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν τις αδυναμίες τους, ξέρουν ότι το έργο τους είναι δύσκολο, αλλά σε κανένα παιχνίδι δεν θα καταθέσουν αμαχητί τα όπλα. Αυτό που έχει φέρει περισσότερη ευφορία στο τμήμα είναι η επιστροφή του Παναγιώτη Νάνη. Ο Νάνης θα αποτελέσει βασικό «όπλο» της τεχνικής ηγεσίας στην φετινή προσπάθεια και από το πρώτο φιλικό κιόλας έδειξε οτι ο Ολυμπιακός τον έχει ανάγκη.
Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ τις υποχρεώσεις της ομάδας ακολουθεί πλέον κανονικά και ο Αρμενάκης, που έχει εξασφαλίσει άδεια από την μονάδα του, αλλά και ο Ρόντος που ήρθε από την Αθήνα.
Ο πρώτος αντίπαλος των Βολιωτών πάντως λογίζεται ως ένα από τα φαβορί. Υποβιβάστηκε πέρυσι από την Α2 και έχει κρατήσει τα περισσότερα από τα στελέχη του στην ομάδα. Κούβαρης, Κρίτσαλος και Καμαριώτης είναι τρία από αυτά, ενώ και ο Νίκος Μαντζιώρης που πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ολυμπιακού, βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας. Στην προσπάθεια τους, παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν ανάγκη την παρουσία των φιλάθλων τους. Όπως ανακοινώθηκε από την διοικούσα επιτροπή, το εισιτήριο γενικής εισόδου ορίστηκε στα 3 ευρώ, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου