ΤΟΠΙΚΑ

«Υποχρέωσή μας να γυρίσουμε σελίδα»

υποχρέωσή-μας-να-γυρίσουμε-σελίδα-851206

Απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα καλείται να δώσει η ομάδα του ΑΣΚ Ολυμπιακού Βόλου την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου. Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ξεπεράσουν τα προβλήματα των τραυματισμών που αποκόμισαν οι Τσάγγαρης και Χάιντουτσεκ και ταυτόχρονα να αποδείξουν πως μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο ανάλογης αξίας και ποιότητας με αυτή που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές. Μπορεί η πρώτη απώλεια βαθμών στην πρεμιέρα να φαντάζει μηδαμινή καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, θα πρέπει όμως την ίδια στιγμή ο σύλλογος να πιστέψει στις δυνατότητές του και, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή στο ΕΑΚ, οι ερυθρόλευκοι να μπορέσουν να ορθοποδήσουν και πάλι.

Ανασύνταξη δυνάμεων
Τους πρώτους του βαθμούς πρέπει να πάρει το βολιώτικο συγκρότημα την ερχόμενη Κυριακή στις 16.30 απέναντι στον Αγιο Δημήτριο, καθώς μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής οι ερυθρόλευκοι μαζί με το Χαϊδάρι, τον Εθνικό, τον Ηλυσιακό, τον Ιωνικό, την Καλαμάτα, το Αιγάλεω και την Καστοριά έχουν μείνει χωρίς βαθμό.
Το θετικό για την ομάδα του Κώστα Σταματίου είναι φυσικά πως συμπαραστάτης σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο κόσμος, που πέρυσι στήριξε και με το παραπάνω την ερυθρόλευκη προσπάθεια και φέτος περιμένει μια πορεία που θα διατηρήσει εύκολα τον σύλλογό τους στην κατηγορία. Όπως δηλώνει και ο Αλμυριώτης τεχνικός στον “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ”, “περιμένουμε τον κόσμο στο κυριακάτικο παιχνίδι να είναι κοντά μας και να μας στηρίξει τόσο, όσο μας στήριξε πέρσι. Το έχουμε μεγάλη ανάγκη, άλλωστε μιας και φέτος έχουμε ταλαιπωρηθεί. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως επιστρέφουμε στο ΕΑΚ μετά από τέσσερις μήνες. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε χρησιμοποιήσει την έδρα μας ούτε για ένα φιλικό, αφού γυρίζαμε δυστυχώς από εδώ και από εκεί σαν τσιγγάνοι. Πιστεύω πως και για τους φίλους της ομάδας μας είναι ένα κίνητρο να μας παρακολουθήσουν και να μας ενισχύσουν ξανά από κοντά, αφού τέτοια είναι τα μηνύματα που λαμβάνουμε έως τώρα”. Ο τεχνικός που οδήγησε στην άνοδο τους ερυθρόλευκους την περσινή χρονιά μίλησε επίσης και για την επόμενη μέρα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, αναγνωρίζοντας πράγματι την κακή εμφάνιση των παικτών του, δικαιολογώντας την παρουσία αυτή όμως με την ύπαρξη του ισχυρού ανέμου: “Σίγουρα είχαμε κακή απόδοση, όμως και η παρουσία και των δύο ομάδων δεν βοήθησε στο να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι. Εμείς συζητήσαμε και χθες στα αποδυτήρια και αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα και κάτι τέτοιο ήταν από όλους μας αποδεκτό, συμφωνώντας πως η προσπάθειά μας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη”, κατέληξε ο 47χρονος τεχνικός.

Απόντες Τσάγγαρης, Χάιντουτσεκ, Αγγελόπουλος
Με μηδέν βαθμούς και τρεις τραυματίες επέστρεψε από την Φυλή την Κυριακή ο Ολυμπιακός. Τόσο ο Αγγελόπουλος, όσο και οι Τσάγγαρης και Χάιντουτσεκ, τραυματίστηκαν. Για το αν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές μπορέσουν και προλάβουν να αγωνιστούν, θα γίνει γνωστό σήμερα, αλλιώς ο Κώστας Σταματίου θα προχωρήσει στις κατάλληλες αλλαγές στο βασικό σχήμα, που θα μπορέσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο. Στην περίπτωση που ο Αγγελόπουλος δεν μπορέσει να δώσει το παρών, τότε ο Γενιτσαρίδης είναι ο καταλληλότερος να επωμισθεί την κάλυψη της δεξιάς πλευράς. Από την άλλη αντί του Χάιντουτσεκ ο Μιτρόφ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ το πόστο του Τσάγγαρη θα μπορούσε να αναλάβει ο Κατσαρός ή ο Στάνκοφ.

Εισιτήρια διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκαν οι τιμές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP, τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου