ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς Λάνγκερ με Εθνικό στο Πανθεσσαλικό

χωρίς-λάνγκερ-με-εθνικό-στο-πανθεσσαλ-851206

Θα αργήσει τελικά το επίσημο ντεμπούτο του Νταβίντ Λάνγκερ στο Πανθεσσαλικό. Ο κυανόλευκος μέσος χάνει το ματς της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής με τον Εθνικό Κατερίνης και πρώτο εντός έδρας για τους κυανόλευκους. Οπως έγινε γνωστό ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση στην Καρδίτσα, υπέστη διάταση συνδέσμου στο γόνατο και μόνο με… θαύμα θα μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Ζαλίκα. Ο Κατερινιώτης τεχνικός σε καμία περίπτωση δεν θα ρίσκαρε την συμμετοχή του Λάνγκερ στο ματς και θα προτιμήσει να τον κρατήσει εκτός για να τον έχει υγιή και έτοιμο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Εν τω μεταξύ σήμερα εκτός απροόπτου θα απαντήσει ο Κροάτης επιθετικός, που τελικά δεν ήρθε όπως αναμενόταν την Δευτέρα στη Ν. Ιωνία. Η κυανόλευκη ΠΑΕ του έχει καταθέσει ήδη πρόταση και περιμένει την απόφασή του, έχοντας στα υπόψιν κι άλλες λύσεις σε περίπτωση που η απάντηση είναι αρνητική ή καθυστερήσει.
Οι κυανόλευκοι επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο και μπαίνουν σε ρυθμό προετοιμασίας για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Μετά την πρεμιέρα με την Καρδίτσα, οι παίκτες του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας θα παραταχθούν απέναντι στην ομάδα της Πιερίας με ανεβασμένη ψυχολογία για το δύο στα δύο. Μάλιστα έπειτα από το μεγάλο διπλό κόντρα στην Αναγέννηση περιμένουν από τον κόσμο τους να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΠΑΕ και να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του γηπέδου, προκειμένου να «σπρώξει» τη Νίκη σε ακόμη ένα σημαντικό «τρίποντο».
Εκτός του Λάνγκερ, στον αγώνα με τον Εθνικό Κατερίνης θα απουσιάζει και ο Σέρτζιαν Τσέροβιτς που δεν έχει συνέλθει ακόμη από το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί αρκετό καιρό τώρα, ενώ ίσως τελικά κάνει το ντεμπούτο του για την φετινή σεζόν ο Χρέντσαρ, που φαίνεται πως ξεπερνά σιγά σιγά το πρόβλημα στην μέση του.

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας
Η ΠΑΕ Νίκη με χθεσινή της ανακοίνωση στο επίσημο site της κάνει έκκληση συσπείρωσης στους οπαδούς της και τους καλεί να βρεθούν όλοι την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό για τον αγώνα με τον Εθνικό Κατερίνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου κάνει έκκληση συσπείρωσης στους οπαδούς της. Η ομάδα μας πορεύεται σχεδόν έναν αιώνα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, γιατί έχει θεμέλιο τον λαό της. Σήμερα μπροστάρηδες οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές μας, προσπαθούν να βάλουν τα θεμέλια για να ξαναχτίσουμε την Νίκη των ονείρων μας – την δικιά μας Νίκη. Τα λάθη του παρελθόντος η ομάδα τα πλήρωσε με τον υποβιβασμό της και απογοήτευσε τους χιλιάδες φίλους της.
Οι ευθύνες αναλύθηκαν, συζητήθηκαν και αποδόθηκαν. Αν μείνουμε στο παρελθόν, ίσως χάσουμε το μέλλον. Τώρα, όσο ποτέ, η Νίκη μάς χρειάζεται όλους. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και η προσέλευση των φιλάθλων μας στους αγώνες της ομάδας, είναι μια από της σημαντικές προϋποθέσεις για να επιβιώσει μια ποδοσφαιρική ομάδα. Οι επιχειρηματίες της περιοχής διαφημιζόμενοι μέσα από τη Νίκη Βόλου βοηθούν την επιχείρηση τους, αλλά και την ομάδα μας. Για αυτόν τον λόγω, η Π.Α.Ε. συνεργάζεται με την εταιρία SOEL MEDIA της κ. Μ. Παναγιωτοπούλου. Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες της περιοχής που θέλουν ανταποδοτικά να διαφημιστούν, να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 24210 88855 – 6932914309- 6932914308.
Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές μας την Κυριακή στην Καρδίτσα έκαναν το χρέος τους απέναντι στην ομάδα. Την ερχόμενη Κυριακή μαζί με τον λαό μας θα κάνουμε ακόμη ένα βήμα, θα βάλουμε ακόμη ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της νέας ομάδας. Ολοι την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, όλοι για την μεγάλη Νίκη».

Ανακοίνωση του Blue Club
Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει παίκτες και τεχνικό τιμ για την επιτυχία στην Καρδίτσα και καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών το ματς με τον Εθνικό Κατερίνης εξέδωσε το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης. Αυτή έχει ως εξής: «Συγχαρητήρια στο Νίκο Ζαλίκα και το τεχνικό τιμ, συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που έδωσαν και την ψυχή τους για να μας κάνουν χαρούμενους. Ελπίζουμε και σε ανάλογη συν

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου