ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Αναπάντητη απορία: «Μη αναμενόμενο» χαρακτήρισαν στο ΠΑΣΟΚ το αποτέλεσμα. Δεν είχαν στα χέρια τους τις κρυφές δημοσκοπήσεις που από την Τετάρτη υπήρχαν σε όλα σχεδόν τα δημοσιογραφικά γραφεία;

«Είμαστε στην αρχή για την ανανέωση» είπε χθες ο Βενιζέλος. Και έσπευσαν να συμφωνήσουν οι παλιοσειρές (Κουλούρης, Βερελής κ.λ.π.).

«Εχουμε ισχυρή κυβέρνηση» ήταν η πρώτη δήλωση Καραμανλή. Αρα 152 βουλευτές ζητούσε όταν έλεγε «ή ισχυρή αυτοδυναμία ή νέες εκλογές».

Ο θείος Αχιλλέας, πάντως, δηλώνει έτοιμος προς υπουργοποίηση! Οι Μητσοτάκηδες ισχυροποιήθηκαν και κινούνται για να βγάλουν δικό τους νέο γραμματέα, οι δε «μαυρισμένοι» θεωρούν ότι έχασαν για να στηρίξουν τις κυβερνητικές επιλογές (π.χ. Γιαννάκου).

Αυτό μάλλον δεν ισχύει για τη Ζέττα, που έχασε λόγω… δισταυρίας. Για τον ίδιο λόγο, άλλωστε, κρατήθηκε χαμηλά και ο Πιτσιώρης.

Ενισχυμένη η Αριστερά στο Κοινοβούλιο, μόνο που εντός βρίσκονται επίσης Πλεύρης, Βορίδης, Βελόπουλος και άλλοι εθνεγέρτες.

Κάποιους πρέπει να προβληματίσει η διαπίστωση ότι ο ΛΑΟΣ έβγαλε βουλευτές εκεί που υπάρχουν τα αυξημένα προβλήματα καθημερινότητας. Στα αστικά κέντρα της ανεργίας και τη ανέχειας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου