ΤΟΠΙΚΑ

Από σήμερα η μόνη σκέψη είναι το πρωτάθλημα

από-σήμερα-η-μόνη-σκέψη-είναι-το-πρωτάθ-851206

Από σήμερα η μόνη σκέψη είναι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου, καθώς την ερχομένη Κυριακή έχει πρεμιέρα στο Βόλο υποδεχόμενος τον Θερμαϊκό.
Στο Ολυμπιακό αναζητούν το καλό ξεκίνημα και μπορεί πολλοί να έχουν χαρακτηρίσει την ομάδα φαβορί… αλλά στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και για να φθάσεις σε επιτυχίες χρειάζεται διαρκής προσπάθεια.
Ολοι πλέον, μετά από δυο προκρίσεις στην παράταση που έφεραν την ομάδα στους “32” του κυπέλλου Ελλάδος, κοιτούν μπροστά και το πρωτάθλημα με τον τεχνικό του Εθν. Ολυμπιακού Μιχάλη Ζιώγα να στρέφει το ενδιαφέρον του στον κύριο θεσμό, να έχει φροντίσει να ενημερωθεί για τον κάθε αντίπαλο, να φροντίζει να χαμηλώσει τους τόνους από τις προκρίσεις και να θέλει καλή αρχή και ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Κυρίως όμως ο Μιχάλης Ζιώγας θέλει και εύχεται να έχει όλους τους παίκτες υγιείς και ετοιμοπόλεμους.
Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Θερμαϊκό, δίνοντας έτσι το τρίτο κατά σειρά αγώνα του στο Βόλο, αλλά εντελώς διαφορετικό έπειτα από τα δύο προηγούμενα ματς με Παναχαϊκή και Ηλυσιακό. Έτσι, είναι φυσικό όλοι στον Ολυμπιακό να θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους και κόντρα στο Θερμαϊκό να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία τους τη φετινή σεζόν και την πρώτη στο πρωτάθλημα.
Βέβαια η αποστολή του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του βορείου ομίλου δεν θα είναι εύκολη, αφού ο Θερμαϊκός πέρυσι κατάφερε να τερματίσει τρίτος στην κατάταξη πίσω από τον πρωταθλητή Πιερικό και τον ΑΣΚ Ολυμπιακό και θεωρείται έμπειρη ομάδα, η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει τη «ζημιά».
Αυτό ακριβώς θέλει να προσέξει ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τον αγώνα με τον Θερμαϊκό με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή, ώστε να αρχίσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έπειτα από το επιτυχημένο ξεκίνημα στο κύπελλο.
Όμως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το «τρίποντο» επί του Θερμαϊκού και για έναν επιπλέον λόγο. Το ματς της 23ης Σεπτεμβρίου θα είναι το μοναδικό που θα δώσει στο Βόλο μέχρι την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Μιχάλη Ζιώγα για την 2η αγωνιστική θα παίξει εκτός με την Αναγέννηση Άρτας, στη συνέχεια θα κάνει το ρεπό του, ενώ την 4η αγωνιστική θα αγωνιστεί και πάλι μακριά από το Βόλο κόντρα στη Δόξα Δράμα, για να επιστρέψει στο Βόλο την 5η ημέρα του πρωταθλήματος στο ντέρμπι με την Καβάλα.
Για το πρώτο ματς στο Βόλο θα υπάρχει μια σίγουρη απουσία και ο Μιχάλης Ζιώγας ελπίζει όλοι οι υπόλοιποι παίκτες να είναι στη διάθεσή του.
Ο Ευθυμιάδης κόντρα στο Θερμαϊκό θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε την περασμένη Κυριακή και πιθανόν θα αντικατασταθεί από τον Κώστα Γεωργαντζιά που επιστρέφει. Ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος έχασε τα δύο πρώτα ματς της χρονιάς, πλέον ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Το επιτυχημένο ξεκίνημα της ομάδας και η εξασφάλιση της παρουσίας της στους «32» του κυπέλλου κάνει τη διοίκηση του Εθνικού Ολυμπιακού να αισιοδοξεί πως θα αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων και θα τονωθεί η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας. Τα πρώτα δείγματα γραφής των παικτών του Μιχάλη Ζιώγα φαίνεται πως επηρέασαν θετικά τον κόσμο, με τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Σταυρίδη να μην κρύβει πως περιμένει περισσότερα πράγματα στα διαρκείας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.
Η τιμή των διαρκείας είναι ενιαία για όλες τις θύρες και όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» στους 16 εντός έδρας αγώνες τους στο βόρειο όμιλο, δεν έχουν παρά να καταβάλλουν 150 ευρώ, ένα ποσό που κρίνεται λογικό για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής.
Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία του Ολυμπιακού καθημερινά από τις 09:00-15:00 (Ιωλκού-Δημ. Γεωργιάδη, τηλ. 24210-48910), το γραφείο του προέδρου του Ερασιτέχνη (Χατζηαργύρη 41, τηλ. 24210-22476), το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του κ. Αντώνη Κουρδή (Ιάσονος 28, τηλ. 24210-28588), αλλά και το καφέ Traf

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου