ΤΟΠΙΚΑ

Ευφορία στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ

ευφορία-στο-εκλογικό-κέντρο-του-συριζ-851206

Ο ΣΥΡΙΖΑ “κέρδισε” το στοίχημα και επιβεβαίωσε τις προβλέψεις που ήθελαν την συμπαράταξη αυτή των δυνάμεων της Αριστεράς να κάνει την έκπληξη.
Η ανακοίνωση των πρώτων exit poll προκάλεσε ευφορία στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Ιάσονος. Στελέχη, μέλη και ψηφοφόροι, κυρίως νεολαίοι, συγκεντρώνονταν στο εκλογικό κέντρο, ενώ ακούγοντας τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα.
Οι περισσότεροι απολάμβαναν την “επιτυχία” της παράταξης, ενώ στην επίμονη ερώτηση εάν έλπιζαν σε έδρα στη Μαγνησία, τόνιζαν ότι αυτό που προέχει είναι η αυξημένη εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, διότι “ούτως ή άλλως θα αναδεικνύονται και έτσι τα προβλήματα της Μαγνησίας”.
“Εχουμε κάθε λόγο να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή ήττα του δικομματισμού, που αθροιστικά είναι μείον 6 μονάδες.
Ταυτόχρονα έχουμε μία στροφή προς την Αριστερά, σοβαρή πολιτική αλλαγή.
Πιστεύουμε ότι αυτό το μήνυμα μας δυναμώνει και γι’ αυτό υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα για τα προβλήματα της Μαγνησίας, τα προβλήματα της χώρας, επισήμανε στον “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ” ο κ. Κώστας Βογιατζής, Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου