ΤΟΠΙΚΑ

Τραγικό δυστύχημα στα Κάτω Λεχώνια.Ταχύπλοο «θέρισε» αστυνομικό

τραγικό-δυστύχημα-στα-κάτω-λεχώνια-τα-212007

Σοβαρά τραυματισμένος ο 15 χρονος γιός του .

Τραγικό δυστύχημα συνέβη σήμερα λίγο μετά της 7 το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή Αγ.Μηνάς των Κάτω Λεχωνίων με θύμα 47 χρονο Αστυνομικό Αθανάσιο (Σάκη) Γρηγορίου που υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Το μοιραία περιστατικό συνέβη όταν ο 47 χρονος χαιρόταν τη θάλασσα με τον 15 χρονο γιο του.

Ο κυβερνήτης του ταχύπλοου που περνούσε από την συγκεκριμένη περιοχή δεν τους αντιλήφθηκε με αποτέλεσμα να τους θερίσει κυριολεκτικά, δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Σταμάτησε από φωνές λουόμενων, ενώ αποδείχθηκε ότι ο 25χρονος οδηγός,βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ακολούθησαν σκηνές πανικού με λουόμενους και παραπλέοντες βάρκες να προσπαθούν να ανασύρουν του δύο άντρες στην στεριά.

Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ευτυχώς τα τραύματα του 15 χρονου δεν στάθηκαν μοιραία παρότι επίσης σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες το δυστύχημα συνέβη 60 μέτρα από την ακτή όπου 47χρονος συνέλεγε όστρακα σε απόσταση περίπου εξήντα μέτρων από την ακτή, όταν τον χτύπησε το σκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κυβερνήτης του ταχύπλοου ένας 25χρονος υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού δεν σταμάτησε, διότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, λουόμενοι έτρεξαν αμέσως και βοήθησαν στην περισυλλογή των δύο θυμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας επικρατεί κλήμα οδύνης και θρήνου αφού η ξαφνική και άδικη απώλεια του 47 χρονου αστυνομικού έχει βυθίσει σε πένθος τους συναδέλφους του .

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου