ΤΟΠΙΚΑ

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: Βοήθεια στους πυρόπληκτους

γ-σουρλασ-βοήθεια-στους-πυρόπληκτους-851206

Αυτές τις δύσκολες ώρες που συμπατριώτες μας στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές δοκιμάζονται σκληρά, οφείλουμε όχι μόνο ηθικά αλλά και έμπρακτα να συμπαρασταθούμε, δήλωσε ο Γ. Σούρλας, και μάλιστα ιδιαίτερα εμείς της Μαγνησίας που έχουμε ζήσει, αν όχι παρόμοιες, αλλά καταστάσεις που πλήγωσαν την περιοχή μας.

Για το σκοπό αυτό:
1. Με επιστολή του προς το Γ.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Ζαγορίτη προτείνει ο καθένας από τους υποψήφιους του κόμματος της Ν.Δ. να προσφέρει τουλάχιστον το ποσό των 1.000 ευρώ για την οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων συμπατριωτών μας.

2. Ζήτησε από την Νομαρχιακή, Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Εκκλησία να
αναλάβει πρωτοβουλίες για την στήριξη των πληγέντων σε αυτές τις περιοχές.

Αμεση ήταν η ανταπόκριση της στην πρόταση αυτή του Γ. Σούρλα του Νομάρχη Απ. Παπατόλια, του Προέδρου της ΤΕΔΚ Μαγνησίας Απ. Αρέθα, του Δήμαρχου Βόλου Αλ. Βούλγαρη και εκπροσώπου της Εκκλησίας. Πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια για το σκοπό αυτό σύσκεψη στη Νομαρχία.
Ο κ. Σούρλας που συμμετείχε στην συνάντηση τόνισε ότι η Μαγνησία, η οποία έχει βιώσει συνέπειες από πυρκαγιά, οφείλει να συμπαρασταθεί ηθικά αλλά και έμπρακτα με οποιοδήποτε τρόπο (οικονομική συνδρομή, είδη διατροφής, ένδυσης και ότι άλλο κριθεί αναγκαίο).
Για την άμεση ανταπόκριση των τοπικών παραγόντων στην πρότασή του εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του.
Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες, και ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες, τους οικονομικούς παράγοντες του νομού να συνδράμουν μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της επιτροπής που συστήθηκε και μάλιστα ανακοινώθηκε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου