ΤΟΠΙΚΑ

Τριήμερο με δύο φιλικά ματς στη Θράκη και τεστ για Πορτογάλο επιθετικό

τριήμερο-με-δύο-φιλικά-ματς-στη-θράκη-851206

Ενα τριήμερο με δύο φιλικά παιγνίδια στη Θράκη που πιθανόν θα αποτελέσουν και τεστ για έναν Πορτογάλο επιθετικό έχει ο Ολυμπιακός μπροστά με αναχώρηση αύριο για τον μακρινό Ν. Εβρου.
Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Αυγούστου οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν δυο φιλικά στη Θράκη με τον Έβρο Σουφλίου και τον Πανθρακικό στο Σουφλί και στην Κομοτηνή. Η ομάδα του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει αύριο το πρωί, θα κάνει δυο διανυκτερεύσεις και θα επιστρέψει στο Βόλο Δευτέρα.

Χθες Πυργετός και Ολυμπιακός Βόλου τίμησαν δεόντως τις εκδηλώσεις που διοργανώνει αυτές τις μέρες ο δήμος Πυργετού, προσφέροντας γκολ και θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου και ήταν αρκετοί αυτοί, ενώ ο Κ. Σταματίου είδε αυτά που ήθελε.
Νικήτρια με 4-3 αναδείχθηκε η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με την εμπειρία να μετράει, αν και οι νεαροί παίκτες του Κώστα Σταματίου έδειξαν πως θέλουν ακόμα δουλειά για να διεκδικήσουν με αξιώσεις μια θέση στο βασικό σχήμα.
Μόλις στο 9΄ ο Ζαπουνίδης εκμεταλλεύτηκε άψογα την πάσα του Λιλολάρη και με σουτ έκανε το 1-0.
Στο 23΄ ο Διαμάντης δέχθηκε απλόχερα το δώρο της άμυνας του Πυργετού και έφερε το ματς στα ίσα.
Έξι λεπτά αργότερα Λιλολάρη και Ζαπουνίδης συνεργάστηκαν και πάλι άψογα με τον τελευταίο να «κρεμάει» τον Πέικοφ κάνοντας το 2-1.
Οι «ερυθρόλευκοι» στο 42΄ έφτασαν στην ισοφάριση με τη μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Ταυλαρίδη μετά από σέντρα του Γεωργιάδη.
Στο 51΄ ο Ζαπουνίδης ξεχασμένος στην πλάτη της άμυνας από εμφανή θέση οφσάιντ πέρασε και τον τερματοφύλακα και έγραψε το 3-2.
Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν για τρίτη φορά στο 77΄ με ασύλληπτο χτύπημα φάουλ του Χάιντουντσεκ και το τελικό 3-4 διαμόρφωσε ο Βέρμπης μετά από συνεργασία Γεωργιάδη και Χαϊκάλη.

ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Μαγαζιώτης (46΄ Γκικούδης), Μαντζαφούλης (67΄Συράγας), Καρατζιόλης (70΄Μπασδέκης), Κώτσιος (55΄Λάζος, 77΄Καραμπέκος), Ταυλαρίδης (69΄ Σταθάκος), Λιλολάρη (67΄ Σιάρκος), Σταμάτης (55΄ Ρούμπος), Μπλέντι, Ζαπουνίδης (62΄ Δάσσιος), Γεωργούλας (79΄ Μπακαλός), Φτίκας (55΄ Μπιτσαράς)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Πέικοφ, Καψιώτης (62΄ Κατσαρός), Στάνκοφ (46΄ Ξαντινίδης), Παρίσσης, Σιγάλας (46΄ Χαϊκάλης), Χάιντουντσεκ, Μήτροφ, Σκαρλάτος, Διαμάντης (73΄ Βέρμπης), Τσάγγαρης, Γεωργιάδης

Ενα ακόμη φιλικό ματς κλείσθηκε για την Κυριακή 2 Σεπτέμβρη και θα γίνει στη Λαμία. Στις 5 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του επίσημο ματς για το κύπελλο ή στην Αλεξανδρούπολη ή στα Γιάννινα.

Εισιτήρια διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου