ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Τελικά, το ’φεραν από δω, το ’φεραν από κει, συνέπεσαν οι ημερομηνίες λήξης της μεταγραφικής περιόδου. Είτε για κεντρικό αμυντικό ψάχνει ο Λεμονής είτε για υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο ο Καρατζαφέρης και ο Παπαθεμελής (όχι ότι είναι πιο ρόδινα τα πράγματα σε άλλους χώρους!) μέχρι την Κυριακή πρέπει να τελειώνουν.

Ναι, αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη ότι με όσα γράφουμε ποδοσφαιροποιούμε την πολιτική. Κι ας καταγγέλλει η Αλέκα τις «πολιτικές μεταγραφές» ως πρακτική που την αντέγραψε και το ποδόσφαιρο…

Δεν είδατε ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος; Από το ΠΑΣΟΚ, κατευθείαν στο ΛΑΟΣ ως υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα, μετά την τηλεοπτική πρόσκληση που του έστειλε ο Γ. Καρατζαφέρης.

Προηγουμένως πρόλαβε να διαψεύσει ότι θα πάει ως υποψήφιος στον Παπαθεμελή αλλά και να κάνει τη βόλτα του από τον Περισσό διερευνώντας τη δυνατότητα να είναι υποψήφιος με το ΚΚΕ.
Για όσους ξέχασαν, να υπενθυμίσουμε ότι ο Χρυσανθακόπουλος είχε τεθεί εκτός Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ τον Ιανουάριο του 2002, μετά από εμπλοκή του στην ιστορία με τα «φρουτάκια» (τον έγραψε η κάμερα του «Ταρζάν» να παίζει) και στην άλλη με τον Πάχτα.

Ο ίδιος, λοιπόν, ψυχολόγησε το πολιτικό κλίμα (ως ψυχολόγος στο επάγγελμα) κι είδε μέλλον στον ΛΑΟΣ. Πόσο κοντά φθάνει ο «πατριωτισμός» ορισμένων της παλιά φουρνιάς του ΠΑΣΟΚ στον «εθνοκεντρισμό» (για να μην πούμε εθνικισμό) του Καρατζαφέρη.

Η αλήθεια είναι ότι μεταξύ Χρυσανθακόπουλου και Καρατζαφέρη υπάρχει και άλλο κοινό στοιχείο: ένας υπολογιστής!
Το Σεπτέμβρη του 2000 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταθέτει επερώτηση προς τη Βάσω Παπανδρέου για την ΕΥΠ, λέγοντας ότι ο υπολογιστής παρακολουθήσεων της υπηρεσίας ελέγχεται από την ισραηλινή εταιρία που τον εγκατέστησε, με τη Μοσάντ από πίσω.
Λίγα χρόνια αργότερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επισκέπτεται την ΕΥΠ και κατόπιν δηλώνει εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι ο υπολογιστής της υπηρεσίας αγοράστηκε από ισραηλινή εταιρία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου