ΤΟΠΙΚΑ

Εκπληξη ΠΑΣΟΚ με Πιτσιώρη;

εκπληξη-πασοκ-με-πιτσιώρη-851206

Ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του πρώην Δημάρχου Βόλου στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο
Το βαρύ πυροβολικό που ακούει στο όνομα Δημήτρης Πιτσιώρης έπεσε χθες στο τραπέζι της Εκλογικής Επιτροπής Διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.
Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου εκτιμούν ότι ο πρώην δήμαρχος Βόλου και υπουργός του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να βολιδοσκοπηθεί, προκειμένου να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας.
Ο Δημήτρης Πιτσιώρης που βρίσκεται στο Βόλο και παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις, δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο, ενώ ερωτηθείς από τον “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ” ευθαρσώς δήλωσε ότι “εάν του ζητηθεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και το κόμμα να στρατευθεί σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα εκλογική αναμέτρηση, δεν πρόκειται να αρνηθεί”.
Εφόσον ευοδωθεί αυτή η υποψηφιότητα, εκ των πραγμάτων δημιουργούνται νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό, καθώς όλοι εκτιμούν ότι μία τέτοια “βαριά υποψηφιότητα” προσδίδει μεγαλύτερο κύρος στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο, μετά τις παλινωδίες και τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσαν οι χειρισμοί του κέντρου.
Από νωρίς χθες το πρωί στην Αθήνα έγιναν αρκετές διαβουλεύσεις σε επίπεδο του επιτελείου των στενών συνεργατών του προέδρου, ενώ ο Γραμματέας του κόμματος Νίκος Αθανασάκης ήταν αυτός που κλήθηκε να διερευνήσει προθέσεις.
Ο πρώην δήμαρχος Βόλου στη συνομιλία του με τον “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ” δεν αρνήθηκε ότι πράγματι τις τελευταίες ώρες εκφράζεται μία έντονη επιθυμία τόσο από στελέχη του κέντρου, όσο και τοπικά, προκειμένου να είναι υποψήφιος βουλευτής και ότι ο ίδιος “σταθμίζοντας όλους τους παράγοντες” και ασφαλώς με γνώμονα ότι προέχει η νίκη του ΠΑΣΟΚ με ένα δυνατό ψηφοδέλτιο δεν θα μπορέσει εύκολα να αρνηθεί μία τέτοια τιμητική πρόταση από τον πολιτικό φορέα που υπηρέτησε 30 χρόνια και πλέον, από πολλές θέσεις ευθύνης.
Μέχρι αργά χθες το βράδυ πάντως όλα παρέμεναν ανοιχτά.
Τοπικά εκτιμούν ότι ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται σήμερα μέχρι το μεσημέρι.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν η Εκλογική Επιτροπή Αγώνα και οι Επιτροπές Εργασίας που συγκροτούνται σε όλο το Νομό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου