ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ταχυδρόμος χτυπάει πάντα 2 φορές

ο-ταχυδρόμος-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Η σημαία της παράταξης
Η συλλογικότητα και το αίσθημα της αλληλεγγύης χαρακτήριζαν πάντα την πορεία της Ροδούλας Ζήση τόσο στην κοινωνική, όσο και στην πολιτική της διαδρομή.
Αυτό, βέβαια, αποτέλεσε πάντα οδηγό στη ζωή της, όπως λένε άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλά και που το αντιλαμβάνονται ως στάση ζωής.
Εμπνευσμένο άλλωστε και το μήνυμα που η ίδια έστειλε σε πολλούς φίλους της:
«Η κοινή πορεία μας στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες ήταν πάντα νικηφόρα Είναι τώρα η ώρα της δικής μας ευθύνης και της συλλογικής μας δυναμικής. Μαζί θα προχωρήσουμε και πάλι στη νικηφόρα προοπτική μας. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας».

Θυμήθηκαν
Καταβολή στο Αστυνομικό και Πυροσβεστικό προσωπικό εκλογικού επιδόματος ύψους 950 ευρώ ανακοίνωσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Πολύδωρας, με αναπροσαρμογή του επιδόματος κατά 26,6% (από 750 στα 950).
Όπως ανέφερε ανερυθρίαστα ο κ. Πολύδωρας, «η Κυβέρνηση απαντά σε ένα δίκαιο αίτημα του ένστολου προσωπικού του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και η άμεση υλοποίησή του αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για πραγματοποίηση των υπεσχημένων.» Είκοσι μέρες πριν από τις εκλογές!!!
Δ.Χ.

Κοσμοσυρροή στο γραφείο
“Φωτιά” έχει πάρει το επιτελείο του Θανάση Νάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το πολιτικό γραφείο στη Σπυρίδη είναι κατάμεστο από την ημέρα που προκηρύχθηκαν οι εκλογές και ο Υφυπουργός και οι συνεργάτες του υποδέχονται τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που σπεύδουν να στηρίξουν τον ίδιο και την παράταξη.
Χ.Μ

Ομοιότητα
Μετά από τόσες και τόσες διαφορές βρέθηκε και ένα… κοινό του νομάρχη Απ. Παπατόλια με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Φ. Γκούπα. Το παρατηρούσε χθες ο ίδιος ο νομάρχης, λέγοντας ότι το κοινό είναι ο τεχνικός σύμβουλος. Η Περιφέρεια τον έχει προ πολλού προσλάβει, ενώ η Νομαρχία τώρα κινεί τις διαδικασίες του ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή του. Πάντως, καλύτερα το «κοινό» να μην είναι και τόσο κοινό… Μη ξεχνάμε ότι ο τεχνικός σύμβουλος της Περιφέρειας ήταν για πολλούς μήνες «άφαντος».
Β.Σ.

Θέλει τον επιλοχία του
Εκείνο που θέλησε να διευκρινίσει ο κ. Παπατόλιας σχετικά με την πρόσληψη του συμβούλου τεχνικής υποστήριξης, είναι πως αποτελεί σύγχρονη ανάγκη μπροστά στην πολυπλοκότητα και την εξειδίκευση των έργων και μελετών και ότι σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί υποτιμητικά για τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους της.
Για την παρακολούθηση δε της πορείας υλοποίησης των έργων –ένας άλλος ρόλος του τεχνικού συμβούλου- είπε ότι χρειάζεται επιλοχία και όχι στρατηγό…
Β.Σ.

Κινητικότητα
Διακρίνω κινητικότητα στον Πύργο των Λεχωνίων τα τελευταία 24ωρα… Λέτε;
Α.Τ

Ακούγεται…
…Και το όνομα του δικηγόρου Γιάννη Διαμαντή ακούγεται για την έβδομη θέση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ.
Α.Τ

Αποφεύγει την εμπλοκή
Τα… «διαπιστευτήριά» τους στο Νομάρχη Απ. Παπατόλια έχουν δώσει μέχρις στιγμής όλοι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, με τον τελευταίο να αποφεύγει με εύσχημο τρόπο την άμεση εμπλοκή του στην εκλογική διαδικασία. Αφήστε που ο Νομάρχης έχει αυτή την περίοδο και τις «σκοτούρες» με το γάμο του…
Α.Τ

Δύο κτίρια
Δύο κεντρικά κτίρια του Βόλου εποφθαλμιούν για εκλογικά τους κέντρα τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα. Το πρώην κτίριο της Κτηματικής στην οδό Ιάσονος και Ιωλκού και το κτίριο της ΑΤΤΙΚΑΤ στην παραλία…
Α.Τ

Ενας Λούα Λούα θα μας σώσει
Τη μεθεπόμενη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, αρχίζει το Ευρωμπάσκετ στην Ισπανία.
Αφού σταμάτησαν τα μπάνια του λαού, τώρα θέλουν να κόψουν από τον κοσμάκη και το μπάσκετ. Ενας Λούα Λούα θα μας σώσει.
Α.Τ

Οι εκλογές της ξαπλώστρας
Δεν είναι καθόλου τυχαίο, αν προσέξετε τις προεκλογικές επισκέψεις των υποψηφίων, ότι οι τελευταίοι δείχνουν μία προτίμηση σε παραθαλάσσια ή ορεινά τουριστικά θέρετρα του Πηλίου. Βλέπετε ο Κ. Καραμανλής έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Κατάφερε τις εκλογές του καναπέ που έκανε το ΠΑΣΟΚ να τις μετατρέψει σε εκλογές

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου