ΤΟΠΙΚΑ

Στις 31 Αυγούστου το συρτάκι για Γκίνες

στις-31-αυγούστου-το-συρτάκι-για-γκίνες-239174

Για την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στις 7:30 το απόγευμα, μετατέθηκε τελικά, το εγχείρημα κατάρριψης του ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΚΠΟΛ, κ. Κ. Χαλέβα, που έχει αναλάβει την οργάνωση του εγχειρήματος, η αλλαγή της ημερομηνίας έγινε μετά από απαίτηση μεγάλου αριθμού πολιτών, χορευτικών, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Δεδομένης δε, της εθνικής σπουδαιότητας που αποδίδεται στην εκδήλωση, καθώς αναμένεται να προβάλλει την περιοχή μας παγκοσμίως, τόσο από την επιτροπή Guinness όσο και από τα παρευρισκόμενα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, κρίθηκε αναγκαία και επιβεβλημένη η παρουσία όλων και ειδικά των συλλόγων, οι οποίοι μετά την επιτυχία του Record Guinness εκτός από την βεβαίωση συμμετοχής που θα παραλάβουν, θα τιμηθούν από την ΕΚΠΟΛ.

Η ενδυμασία θα είναι τζιν παντελόνι και λευκό μπλουζάκι, ενώ δεν είναι απαραίτητες ειδικές χορευτικές γνώσεις για την συμμετοχή. Να σημειωθεί ότι την ημέρα της εκδήλωσης θα δοθούν αναμνηστικά δώρα και θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις με την παρουσία σπουδαίων καλλιτεχνών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου