ΤΟΠΙΚΑ

14χρονος Βολιώτης πήρε μεταγραφή στην Ολλανδία!

14χρονος-βολιώτης-πήρε-μεταγραφή-στην-ο-251769

Πρόκειται για γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο

Το μεγάλο άλμα από πολύ νωρίς έκανε ο 14χρονος ποδοσφαιριστής από το Βόλο, Πέτρος Αγιασιώτης, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την ολλανδική Τβέντε, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία.

Μπορεί να είναι μόλις 14 χρονών και να αγωνιζόταν στην Ακαδημία του Ερμή Βόλου, όμως το μεγάλο άλμα στην καριέρα του δεν άργησε καθόλου να έρθει. Συγκεκριμένα, έγινε το deal και ο νεαρός αμυντικός μέσος, Πέτρος Αγιασιώτης, πήρε μεταγραφή για την Τβέντε Ολλανδίας !

Όλα ξεκίνησαν, όταν πήγε για δοκιμές στον ολλανδικό σύλλογο και φαίνεται πως έπεισε τους ιθύνοντες των Ακαδημιών του.

Έτσι, πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε στην Ολλανδία μαζί με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας του Ερμή, Χρόνη Σαπουνά, και τον πατέρα του και προπονητή ποδοσφαίρου, Νίκο Αγιασιώτη, όλα πήγαν κατ’ ευχήν και ο πιτσιρικάς θα ζήσει από μικρός το όνειρο να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Μάλιστα, η μέχρι πρότινος ομάδα του φρόντισε να του εξασφαλίσει και ότι θα συνεχίσει τη σχολική του εκπαίδευση στη χώρα της τουλίπας. Ο Αγιασιώτης μίλησε για το άλμα και δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί και να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.«Δεν είναι εύκολο να αφήσεις τους φίλους και τη πόλη σου, αλλά όταν σου δίνεται μια τέτοια ευκαιρία θεωρώ ότι πρέπει να την αρπάξεις.

Γι’ αυτό θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ. Πιστεύω στον εαυτό μου κι έχω πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά», λέει ο 14χρονος, ο οποίος θαυμάζει αρκετούς παίκτες όπως οι Πουγιόλ, Τσάβι, Λαμ, Μέσι, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Καραγκούνη.Για τον ίδιο ο «Ερμής», είναι η ομάδα της καρδιάς του, καθώς εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα και του δόθηκε η ευκαιρία που παρουσιάστηκε.

Ο Χρόνης Σαπουνάς, ο οποίος τον έχει αναλάβει από το 2002, δηλαδή σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, ευχαρίστησε τον αθλητή και τους γονείς του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, τους προπονητές και συνεργάτες του που έχουν συμμεριστεί το όραμα του «Ερμή» και ακολούθησαν το προπονητικό πρόγραμμα, ώστε να λαμβάνουν τα παιδιά τις σωστές κατευθύνσεις στο παιδικό ποδόσφαιρο.Στα δέκα χρόνια που αγωνίστηκε στον Ερμή Βόλου ο Αγιασιώτης διετέλεσε και αρχηγός της μικτής Ε.Π.Σ.Θ., ενώ πέρασε και δυο χρόνια από τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου