ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ταχυδρόμος χτυπάει πάντα 2 φορές

ο-ταχυδρόμος-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Οι νέοι της Μαγνησίας στο διαδίκτυο
Η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών της ιστοσελίδας του συντοπίτη μας Υφυπουργού Θανάση Νάκου είναι νέοι ηλικίας 18-25 ετών, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που κρατούν οι συνεργάτες του. Τα θέματα που τους ‘καίνε΄, όπως προκύπτει από τις πολλές ερωτήσεις που απευθύνουν στον Υφυπουργό, είναι αυτό της ανεργίας αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος. Και προβληματισμένοι, λοιπόν, οι νέοι της Μαγνησίας και σε καμία περίπτωση δύσπιστοι ως προς τους πολιτικούς, όταν δέχονται τα κατάλληλα ερεθίσματα από τους κατάλληλους ανθρώπους.

Στα κυριακάτικα
φύλλα της Αθήνας
Παρουσία για τον Κώστα Καρτάλη στα κυριακάτικα φύλλα της Ελευθεροτυπίας και του Πρώτου Θέματος. Ο Κώστας Καρτάλης αρθρογράφησε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία για την ανάγκη να ληφθεί η ίδια μέριμνα τις καμένες εκτάσεις στο νοτιοανατολικό Πήλιο με αυτή της Πάρνηθας και μιλά για “δάση ενός κατώτερου θεού”. Στο ίδιο έντυπο φιλοξενείται μία συνέντευξη του Κώστα Καρτάλη, στην εισαγωγή της οποίας ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι ο πρώην Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων ξέρει από αγώνες αντοχής και τον κατατάσσει στα στελέχη που θα παίξουν ρόλο στο επόμενο πολιτικό σκηνικό. Τέλος στο Πρώτο Θέμα ο Κώστας Καρτάλης φιλοξενείται μαζί με άλλους νέους υποψηφίους, τον Πάνο Μπεγλίτη και τον Κωστή Χατζηδάκη. Ξεχωρίζει η δήλωσή του ότι πολλοί χρησιμοποιούν “μαυρογιαλούρειες” μεθόδους για να δελεάσουν τους ψηφοφόρους και ότι ο ίδιος δεν σκοπεύει να τις χρησιμοποιήσει.

Παντού
Με το παράπονο έχει μείνει –δεν την παρεξηγεί όμως- ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, καθώς όσες φορές ήρθε στο Βόλο δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί με τη Ροδούλα Ζήση. Μία οι περιοδείες στο καμένο Πήλιο, μία διάφορες εκδηλώσεις που έπρεπε να παραστεί η βουλευτής, μία η επίσκεψή της στη Σκιάθο, τελικά δεν είχαν την ευκαιρία να τα πούνε με το μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα που έχει επιφορτιστεί με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στο Βόλο.
Όταν μάλιστα της παραπονέθηκε ο ίδιος, χαριτολογώντας η Ροδούλα του υπενθύμισε ότι η ίδια ως βουλευτής έχει υποχρέωση να δίνει το παρών σε όλο το Νομό και αυτό είναι που προέχει ώστε το ΠΑΣΟΚ να “εκπροσωπείται” παντού.
Ακόμη και το Σαββατοκύριακο η Ροδούλα έδωσε το παρών, “καταπίνοντας” πολλά χιλιόμετρα τόσο στη Ρεμπέτικη βραδιά στον Πτελεό, όσο και στο Διμήνι, στην εκδήλωση για τη διάδοση του πεπονιού. Χαρά στο κουράγιο της.
Β.Κ

Αναμενόμενο
Δεν υπήρξαν εκπλήξεις στη χθεσινή σύσκεψη της ΠΑΣΚΕ, καθώς είχε προετοιμαστεί τις τελευταίες ημέρες το έδαφος, έτσι που ήταν αναμενόμενη η πρόταση στο πρόσωπο του αναπληρωτή γραμματέα Ηλία Τασιού για τη θέση του προέδρου του ΕΚΒ.
Αναμενόμενη και η αντίδραση του Χαρ. Τσαμπάζη, που δεν έκρυψε ποτέ το ενδιαφέρον του για την προεδρία.
Ο κ. Γ. Καλατζής παραιτήθηκε από Γραμματέας της ΠΑΣΚΕ, ενώ τη σκυτάλη της προεδρίας του ΕΚΒ την παραδίδει μετά την εκλογή του αντικαταστάτη του από το διοικητικό συμβούλιο του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου.
Β.Κ

Παρασκήνιο και προσκήνιο
Παρασκηνιακά βέβαια παίχτηκαν πολλά και συζητήθηκαν ακόμη περισσότερα την προηγούμενη εβδομάδα από τα οποία ελάχιστα μέχρι τώρα έχουν γραφεί. Ίσως κάποια στιγμή να έχουν πλέον τη δική τους “πολιτική σημασία”, αυτή που δεν μπορούν να κατανοήσουν ορισμένοι που σπεύδουν να “κολλήσουν” στους άλλους ταμπέλες, χωρίς καν να αναλογίζονται γιατί κάποιοι έχουν συνηθίσει να απεργάζονται μόνο παρασκηνιακά σενάρια και όχι δημοσίως.
Ο Στ. Γούλας χθες, πρόεδρος του ΕΚ Καρδίτσας και εντεταλμένος της ΠΑΣΚΕ στο Βόλο, επιχείρησε να εκτονώσει τις όποιες αντιπαραθέσεις έχουν δημιουργηθεί και οι οποίες πλέον έχουν πάρει προσωπικό χαρακτήρα.
Β.Κ

Καλή επάνοδο
Εξιτήριο πήρε από το Νοσοκομείο ο Παντελής Πελεκάνος που σιγά- σιγά αποθεραπεύεται από τη δοκιμασία που υπέστη λόγω του σοβαρού τροχαίου που είχε πριν από τρεις και πλέον εβδομάδες.
Ο πρόεδρος του ΟΚΔΠΒ είναι γεγονός πάντως ότι δεν αισθάνθηκε καθόλου μόνος όλο αυτό το διάστημα, αφού καθημερινά ο 4ος όροφος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου