ΤΟΠΙΚΑ

Κοντά στον Αραπέλη η Νίκη Βόλου

κοντά-στον-αραπέλη-η-νίκη-βόλου-851206

Ενίσχυση σε όλα της τα σημεία περιμένει η Νίκη Βόλου εντός της τρέχουσας εβδομάδας σε τομείς που έχουν να κάνουν τόσο με τα αγωνιστικά και την ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού, όσο και με την στελέχωση του Δ.Σ. με νέους διοικητικούς παράγοντες, ικανούς να κάνουν την διαφορά και να ηγηθούν μιας νέας προσπάθειας, ώστε να ξεκολλήσει ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας από το δύσκολο και οριακό σημείο στο οποίο και βρίσκεται.
Οι δοκιμές των παικτών θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, έτσι ώστε η Νίκη να εμφανιστεί όσο γίνεται πιο πλήρης στο μέλλον, με παίκτες όμως που εκτός από την ποσότητα θα αποτελούν και την ποιότητα και θα μπορούν να κάνουν και την διαφορά. Άλλωστε οι μέρες περνούν και βάσει του υλικού που θα υπάρχει στο κυανόλευκο στρατόπεδο θα πρέπει να οριοθετηθούν και οι στόχοι του συλλόγου, άσχετα αν η ιστορία και το βάρος της φανέλας επιτάσσουν αυτοί να είναι στόχοι πρωταθλητισμού.
Από την άλλη οι κυανόλευκοι θα πρέπει να γνωρίζουν και την έδρα στην οποία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν, με όλους τους φίλους της ομάδας να επιθυμούν την επιστροφή στην “κλούβα”
και το Παντελής Μαγουλάς το οποίο χρίζει άμεσα ανακατασκευής. Φυσικά λόγος για την προετοιμασία της ομάδας στο γήπεδο της Μαιάνδρου δεν τίθεται και έτσι θα πρέπει να είναι έτοιμο και λειτουργικό με την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Παράλληλα σήμερα αναμένεται στην Νέα Ιωνία και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Χρόνης, ο οποίος έλειπε στο εξωτερικό και επέστρεψε χθες στην Ελλάδα. Ο κ. Χρόνης θα συναντηθεί με παράγοντες της Νίκης, ώστε να υπάρξει και ο καταρτισμός και του νέου Δ.Σ. της κυανόλευκης ΠΑΕ. Τέλος κοντά σε συμφωνία με την κυανόλευκη διοίκηση βρίσκεται ο νεαρός επιθετικός Νίκος Αραπέλης (5/5/1988) από την Βέροια, ο οποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην Νέα Ιωνία και προπονείται υπό τις οδηγίες του τεχνικού Νίκου Ζαλίκα. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ίσως υπογράψει ακόμα και σήμερα με την επιστροφή και του Κώστα Χρόνη, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει σήμερα και με άλλους ποδοσφαιριστές. Κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης άρεσαν στον Κατερινιώτη προπονητή και άλλοι νέοι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν χθες στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό με τις δοκιμές να συνεχίζονται. Ταυτόχρονα τις απογευματινές προπονήσεις συνεχίζουν και οι Πέτρος Καριώτης,
Γιουσούφ Αούντου, Νίκος Βούλγαρης, χωρίς ακόμη τίποτα να είναι οριστικό για την περίπτωση απόκτησής τους ή μη από την ομάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου