ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Δεν λειτουργεί…
Πλείστα όσα προβλήματα έχουν δημιουργήσει οι διακοπές ρεύματος των τελευταίων ημερών, δυσχεραίνοντας με ποικίλους τρόπους την καθημερινή λειτουργία της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η παύση λειτουργίας ορισμένων φωτεινών σηματοδοτών, όπως του συγκεκριμένου που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Λαμπράκη και Ταξιαρχών. Τα παρελκόμενα είναι προφανή και για τον λόγο αυτό είναι αναγκαία η άμεση διευθέτηση του προβλήματος από τους αρμοδίους.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Απροσπέλαστη…
Απροσπέλαστο σημείο τείνει να αποτελέσει η οδός Πολυμέρη, στο ύψος της Φιλελλήνων, όπου εκτελούνται οι εργασίες του γκαράζ από τον Δήμο Βόλου. Οι οδηγοί εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους, διότι ο μέσος χρόνος αναμονής έως την προσέγγιση της οδού Δημητριάδος αγγίζει αισίως τα είκοσι λεπτά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται προβληματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι όταν ξεκινήσει η λειτουργία του γκαράζ.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Πρεμιέρα Φιλιππιδείων
Ανοίγει σήμερα ο κύκλος των Φιλιππιδείων, που ως θεσμός χαρακτηρίζει την πολυετή δράση και προσφορά του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μηλεών “Γρηγόριος Κωνσταντάς”. Για ένατη συνεχόμενη χρονιά οι φίλοι του πολιτισμού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν κύκλο εκδηλώσεων που αναδεικνύει την πολιτιστική φυσιογνωμία της περιφέρειας. Είναι μάλιστα συγκινητική και άξια καταγραφής η πρωτοβουλία απόδοσης τιμής στα πρόσωπα των επί σειρά ετών ιεροψαλτών του Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μηλεών, Κωνσταντίνου Γαϊτανά και Ιωάννη Λαζάρου, από τους διοργανωτές των “Φιλιππιδείων”, οι οποίοι διατηρούν ζωντανό το παραδοσιακό χρώμα της περιοχής, μέσω των πολιτιστικών επιλογών τους.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Με φειδώ…
Οι παραινέσεις προς τους καταναλωτές για φειδωλή χρήση του νερού μεσούντος του καλοκαιριού και των υψηλών θερμοκρασιών είναι καθ όλα λογικές με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα. Προς επίρρωση μάλιστα των παραπάνω, συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ βρίσκονται επί ποδός σε καθημερινή βάση, προς ενημέρωση των καταναλωτών αλλά και για να διαπιστωθεί, αν και κατά πόσο υιοθετούνται οι συμβουλές των ιθυνόντων περί λελογισμένης κατανάλωσης του νερού. Οπως είναι ευκόλως αντιληπτό, η αναζήτηση δροσιάς με το λάστιχο ανά χείρας ανήκει στο μακρινό παρελθόν καθώς εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο της επιβολής προστίμων κατά περίπτωση.
ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου