ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτο φιλικό τεστ Ολυμπιακού

πρώτο-φιλικό-τεστ-ολυμπιακού-851206

Πρώτο φιλικό τεστ σήμερα για τον Ολυμπιακό, αφού στις 8 το βράδυ στο γήπεδο Καναλίων, όπου κάνει πολλές από τις προπονήσεις του, θα δώσει το πρώτο φετινό παιγνίδι με αντίπαλο την Κυπριακή ομάδα Δόξα Κατωκοπιάς.
Ο προπονητής Κώστας Σταματίου θα έχει μια πρώτη ευκαιρία να δει την ομάδα αγωνιζόμενη μετά από 14 μέρες προετοιμασίας, αλλά δεν βιάζεται από τώρα να βγάλει συμπεράσματα, αλλά θα περιμένει από την Τρίτη έως τις 14 Αυγούστου στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Βέρμιο να βλέπει καθημερινή βελτίωση της ομάδας.
Η σημερινή αντίπαλος του Ολυμπιακού Δόξα Κατωκοπιάς ανέβηκε φέτος μετά από τρία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία της Κύπρου και έχει στις τάξεις αρκετούς γνωστούς παίκτες από τα Ελληνικά πρωταθλήματα…. Γνωστοί στους Βολιώτες είναι ο Φάντζιο Μπούις, γνωστός από το πέρασμά του από Νίκη , Αθηναϊκό, Κέρκυρα, Αγιο Δημήτριο και Αχαρναϊκό και ο επιθετικός Βασίλης Ταχτιντής, που αγωνίστηκε Λάρισα, Κέρκυρα, Νίκη, Αναγέννηση Καρδίτσας και πέρσι στον Εθνικό Ολυμπιακό Β.
Ακόμη στην Κυπριακή ομάδα αγωνίζεται ο Γιώργος Κωστής, που έπαιξε σε Ηρακλή, Παναχαϊκή και ο αδελφός του πέρασε από Νίκη, Ολυμπιακό ο αμυντικός Δημήτρης Μοράλες (γιος του Οράσιο) που έπαιξε επίσης στη Λάρισα αλλά και τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Κώστας Γρηγορίου που έπαιξε σε Λάρισα, Αστέρα Τρίπολης και Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς επίσης και ο τερματοφύλακα Δημήτρης Ρίζος, που φόρεσε τη φανέλα των Λύκων, του Αιγάλεω, του Λεωνιδίου, του Κιλκισιακού, του Αγροτικού, του Πανσερραϊκού και του Πιερικού.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού στο σημερινό ματς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες εκτός του Ακπαρίδη που ήταν άτυχος, αφού όταν εξασφάλισε άδεια από την μονάδα που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, τραυματίστηκε και θα λείψει για ένα τουλάχιστον μήνα.

Ο Κώστας Σταματίου δεν βιάζεται και για το μοντάρισμα, έχοντας στη διάθεσή του τους νεοαποκτηθέντες Πολυχρόνη Βεζυρίδη, Γεράσιμο Χαϊκάλη, Βασίλη Σκαρλάτο, Κάτε Φονσέκα, Πέτρο Κοντέων, Γιάννη Κατσαρό, Ίλιε Μιτρόφ, Ντράσκο Στάνκοφ, Δημήτρη Βέρμπη, Βασίλη Γενιτσαρίδη, Βασίλη Σιγάλα, Μπόγιαν Πέικοφ και τους «παλιούς» Χρήστο Κοντοβά, Μάκη Αγγελόπουλο, Γιάννη Σαρρή, Βασίλη Φλώρο, Άκη Πέτρου, Θοδωρή Πακάλτση, Βαγγέλη Διαμάντη, Αλέκο Γεωργιάδη, Αλέξη Γιακάκογλου, Χρήστο Καψιώτη, Στέλιο Παρίση,Τόνι Χατζή, Γιάννη Τσάγγαρη και στην έναρξη του πρωταθλήματος και πάλι τον Δημήτρη Ακπαρίδη.
Βασική αρχή για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι ότι υπολογίζει όλους τους παίκτες, ότι υπάρχουν ευκαιρίες για όλους και ότι κάθε εναλλακτική λύση πρέπει να είναι πάντα έτοιμη για να είναι και αξιόπιστη.

Μετά το ματς με τη Δόξα Κατωκοπιάς θα υπάρχει ρεπό και την Τρίτη ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στο Βέρμιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο αθλητικό Κέντρο “Αχίλλειον”. Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο Βόλο στις 14 Αυγούστου.
Άλλα φιλικά θα γίνουν στις 8 Αυγούστου με τον Θερμαϊκό (στο αθλητικό κέντρο όπου θα προετοιμάζεται η ομάδα), ενώ την Παρασκευή 17 Αυγούστου έχει κλειστεί δυνατό φιλικό με τη Λάρισα στο Πανθεσσαλικό. Επίσης, στις 22/8 οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τον Εθνικό Κατερίνης, ενώ την 1η Σεπτέμβρη ως πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα (έναρξη 9/9) έχει κλεισθεί φιλικό με το Αιγάλεω.

*Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου