ΤΟΠΙΚΑ

Αποκαλυπτήρια για τον Α.Ο. Ολυμπιακό Βόλου… σε πανηγυρικού χαρακτήρα φιλικό με Ηρακλή

αποκαλυπτήρια-για-τον-α-ο-ολυμπιακό-βό-851206

Την ευκαιρία να θυμηθεί ο κόσμος ότι ο Α.Ο. Ολυμπιακός Βόλου ήταν πρωταθλητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα, αλλά και την ευκαιρία να δούνε τη νέα δυνατή ομάδα της Γ Εθνικής θα έχουν σήμερα οι φίλαθλοι στις 6.30 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Ο Α.Ο. Ολυμπιακός θα δώσει ένα δυνατό φιλικό τεστ απέναντι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, μια ομάδα της Σούπερ Λίγκα, και εκτός από το όνομα του αντιπάλου ο πανηγυρικός χαρακτήρας θα υπάρχει γιατί θα είναι η πρώτη εμφάνιση της νέας ομάδας στο Βόλο και, εκτός των άλλων, θα υπάρχει και απονομή επάθλων για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής. (Την απονομή κυπέλλου και μεταλλίων θα κάνουν ο αντιπρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΘ Γιώργος Ζούκας και Ανδρέας Μαμάκης).
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται στα Χάνια και έχει ήδη παίξει ένα φιλικό, κερδίζοντας εκεί 4-0 την ομάδα Νέων του Πανιωνίου, ενώ ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης που προετοιμάζεται στην Πορταριά στο πρώτο του τεστ εκεί είχε κερδίσει 9-1 το Ορμίνιο.
Ο Ολυμπιακός στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής φαίνεται να έχει υψηλούς στόχους και αυτό φαίνεται από την ενίσχυση σε εμπειρία και ταλέντο που έγινε στην ομάδα, ενώ εγγύηση για κάτι τέτοιο είναι και η παρουσία για 2η χρονιά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Μιχάλη Ζιώγα.
Ο Λαρισαίος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει παίκτες αξίας και η δυσκολία είναι στο μοντάρει ένα ιδανικό σχήμα, παντρεύοντας παλιούς και νέους, έμπειρους και ταλαντούχος
Από την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα έχουν μείνει φέτος οι Κώστας Ζαφείρης, Λεωνίδας Γκάγκας, Νίκος Μουρκάκης, Κώστας Γεωργατζιάς, Θανάσης Μπέκος, Γιώργος Μπιτέλης, Γιώργος Τσατσαλίδης, Αλέκος Κουβελάς, Δήμος Τζέκος, Βασίλης Κακαζουκης, ενώ αποκτήθηκαν οι Πέτρος Καραναστάσης, Γιώργος Νασιόπουλος, Γιώργος Μητσιόπουλος, Παναγιώτης Ευθυμιάδης, Θανάσης Σκρέκας, Νίκος Βουραζέρης, Μάρκο Ενρίκε Λούκας, Ζίμον Σαβάλα, Κώστας Κοταρέλας, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, Σάσα Γέλοβατς, Γιάννης Βέργος, Παναγιώτης Κόκκας, Νίκος Ιορδανίδης, Νίκος Σαρηγιαννίδης και τελευταία ο γκολκίπερ Αργύρης Κουτσιρίμπας.
Στο σημερινό φιλικό ματς αναμένεται να αγωνισθεί κόντρα σε μια από τις παλιές του ομάδες και ο Γιώργος Νασιόπουλος στο πρώτο φιλικό, αλλά δεν θα αγωνισθεί ο Μητσιόπουλος που είχε τραυματιστεί, ενώ ενδέχεται να μείνει εκτός και ο Ιορδανίδης, που λόγω στρατού άργησε να ξεκινήσει προετοιμασία.
Από κει και πέρα καταρτίζεται και το υπόλοιπο πρόγραμμα προετοιμασίας με φιλικά ματς. Από την διοίκηση του Α.Ο.Ο.Β αναζητούνται και άλλοι ισχυροί αντίπαλοι, ενώ κλείστηκαν δύο ακόμη φιλικοί αγώνες κόντρα στην ενισχυμένη φέτος Αναγέννηση στο Βόλο το Σάββατο 11 Αυγούστου, με τη ρεβάνς στο στάδιο της Καρδίτσας την Κυριακή 19 Αυγούστου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου