ΤΟΠΙΚΑ

Καϊμακάμης και Ζαλίκας τα είπαν με τους οργανωμένους

καϊμακάμης-και-ζαλίκας-τα-είπαν-με-του-851206

Συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας είχαν χθες, μετά την πρωινή προπόνηση, ο Πέτρος Καϊμακάμης και ο προπονητής Νίκος Ζαλίκας. Οι δυο άνδρες συζήτησαν με τους φιλάθλους για τη Νίκη και όλα τα θέματα που τους απασχολούν ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και άκουσαν προσεκτικά τους προβληματισμούς των οργανωμένων. Εν τω μεταξύ πέντε παίκτες άρεσαν από τους υπό δοκιμήν στον 44χρονο τεχνικό και η ΠΑΕ θα ξεκινήσει συζητήσεις μαζί τους.

Επιστροφή στο Π. Μαγουλάς
Η συνάντηση με τους οργανωμένους και των τριών κλαμπ, Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», Blue Angels και ΟΦ Νίκης, έγινε μέσα σε θετικό κλίμα. Σε αυτό που συμφώνησαν οι κ.κ. Καϊμακάμης, Ζαλίκας και οι οπαδοί είναι ότι η ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο Παντελής Μαγουλάς, που αποτελεί έδρα με όλη την σημασία της λέξεως. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσει άμεσα το «πράσινο φως» για την έναρξη των εργασιών ο Ερασιτέχνης, καθώς αυτή την στιγμή η ιστορική «κλούβα» βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Από κει και πέρα από την πλευρά της ΠΑΕ δόθηκαν υποσχέσεις για μεταγραφές παικτών που θα είναι ικανοί να «πάρουν στις πλάτες τους» την ομάδα, προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει την επαναφορά της στην Β’ Εθνική. Βέβαια αυτή την στιγμή ο στόχος του πρωταθλητισμού φαντάζει ακατόρθωτος, αλλά με τις απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης εκφράστηκε η πεποίθηση ότι το κυανόλευκο συγκρότημα θα καταφέρει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Με εκπροσώπους των οργανωμένων θα γίνει νέα συνάντηση και μέσα στις επόμενες ημέρες.
Πριν το ραντεβού με τους φιλάθλους οι κ.κ. Καϊμακάμης και Ζαλίκας είχαν προσωπική συζήτηση για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Ο προπονητής συνέστησε να γίνουν προσεκτικές κινήσεις χωρίς πίεση, με παίκτες εγνωσμένης αξίας, και όπως υπογράμμισε, παρά τον χαμένο χρόνο μπορεί να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο.
Για όλες τις εξελίξεις και τις επαφές ενημερώθηκε τηλεφωνικώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Χρόνης, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο εξωτερικό. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται ο ίδιος στον Βόλο, καθώς βρίσκεται ακόμη σε εκκρεμότητα η ανακοίνωση του νέου Δ.Σ.

Αρεσαν πέντε
Πέντε παίκτες άρεσαν στο Νίκο Ζαλίκα από τους υπο δοκιμήν και η ΠΑΕ θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτησή τους. Συγκεκριμένα καλές εντυπώσεις άφησαν τις τελευταίες μέρες ο Νιγηριανός επιθετικός με ελληνικό διαβατήριο Γιουσούφ Αούντου που αγωνιζόταν στην Ζάκυνθο, ο Νίκος Βούλγαρης που φορούσε την φανέλα του Διαγόρα Ρόδου και αγωνίζεται επίσης στην επίθεση, ο Πέτρος Καριώτης που παίζει ως αριστερό μπακ, ο στόπερ Χρήστος Καμπουρέλης και ο μέσος Σέρτζιαν Τσέροβιτς. Τον Καμπουρέλη ο Νίκος Ζαλίκας θέλει να τον ξαναδεί σε κάποιες προπονήσεις, ενώ ο έμπειρος μέσος Σέρτζιαν Τσέροβιτς φαίνεται πώς μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ο Μ. Μπαλλής για τη Νίκη
Ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» Μάκης Γ. Μπαλλής απέστειλε χθες την παρακάτω δήλωση για τη Νίκη, στην οποία κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για αδιαφορία και ζητά από αυτή να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες: «Η Νίκη, η ομάδα της πόλης μας, βρίσκεται στην πιό κρίσιμη ίσως καμπή της πορείας της. Βρίσκεται ενώπιον αποφάσεων που θα πρέπει να τιμούν την ιστορία της και να εγγυώνται το μέλλον της. Την ιστορία της περηφάνειας και των αγώνων που χαρακτηρίζουν την ίδια την πόλη.
Η κοινή στάση των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας δείχνει το δρόμο και τον τρόπο για να υπάρξει η υπέρβαση των όποιων σημερινών προβλημάτων και να ξαναγίνει η ΝΙΚΗ η ενιαία έκφραση όλων των δυνάμεων της Ν. Ιωνίας. Αυτό που χρειάζεται είναι η συνεργασία όλων και η συσπείρωση γύρω από τον κοινό σκοπό. Την αναγέννηση της ομάδας και τη δημιουργία ισχυρών βάσεων για το μέλλον. Χωρίς εγωισμούς και διαθέσεις οικειοποίησης του ονόματος και της ιστορίας της ΝΙΚΗΣ. Μακριά από τους αποπροσανατολισμούς των δήθεν συνενώσεων ή συγχωνεύσεων που δεν οδηγούν πουθενά.
Αυτή η ομάδα δεν ανήκει ούτε σε μετόχους ούτε σε παράγοντες. Ανήκει στο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου