ΤΟΠΙΚΑ

Από το Διμήνι ο υπερτυχερός του Λόττο

από-το-διμήνι-ο-υπερτυχερός-του-λόττο-851206

Ενας 70χρονος άνδρας από το Διμήνι Βόλου είναι ο μοναδικός υπερτυχερός του Λόττο στην κλήρωση της Τετάρτης, ο οποίος κερδίζει το ποσό του1.800.000 ευρώ. Το ευχάριστο γεγονός έκανε το γύρο του χωριού από το βράδυ της Πέμπτης, προκαλώντας ανάμικτα συναισθήματα στους κατοίκους του χωριού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 70χρονος άνδρας φέρεται να έπαιζε συχνά τυχερά παιχνίδια με ιδιαίτερη προτίμηση στο Λόττο και το Τζόκερ, 2-3 φορές την εβδομάδα, τα δελτία των οποίων συμπλήρωνε συνήθως μαζί με τον ιδιοκτήτη του μοναδικού πρακτορείου του χωριού, κ. Γιάννη Λυμπερδόπουλο. Οι δύο άνδρες σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπαιζαν από κοινού τα τυχερά δελτία βάζοντας τα χρήματα μισά μισά. Αυτή τη φορά όμως το δελτίο έπαιξε μόνος του ο 70χρονος, ενώ τραγική ειρωνεία είναι ότι την τυχερή εξάδα συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου. Μιλώντας στον «Τ» για το συμβάν ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά που κάποιος κερδίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό στο πρακτορείο μου. Τα μεγαλύτερα κέρδη που είχαμε μέχρι σήμερα ήταν μόλις 4.000-5.000 ευρώ. Ο κύριος έχει ήδη περάσει από το πρακτορείο για να πάρει την αίτηση πληρωμής. Το μόνο που απομένει είναι να πάει στην τράπεζα να πληρωθεί», επισημαίνει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου.
Μέχρι αργά το απόγευμα ωστόσο δεν είχε γίνει κανένας λόγος για το ποσό που θα προσέφερε ο 70χρονος στον «ευεργέτη του».
Οι κάτοικοι πάντως του Διμηνίου, οι περισσότεροι των οποίων δήλωναν πως γνώριζαν τον υπερτυχερό, έκαναν λόγο για ένα ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος διατηρούσε κατάστημα στο κέντρο του χωριού με τον 35χρονο γιο του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου