ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτη για τη Νίκη με έντεκα νέα πρόσωπα αλλά χωρίς Παυλίδη

πρώτη-για-τη-νίκη-με-έντεκα-νέα-πρόσωπ-851206

Με δεκατέσσερις παίκτες έγινε χθες το πρώτο ραντεβού της Νίκης στο Παντελής Μαγουλάς ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική. Ο Νίκος Ζαλίκας γνώρισε τους ποδοσφαιριστές, τους μίλησε έναν έναν στα αποδυτήρια και από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία της κυανόλευκης ομάδας. Κι αν πολλοί περίμεναν πολλά νέα πρόσωπα στην χθεσινή «πρώτη», η είδηση δεν βγήκε από κάποια ηχηρή μεταγραφή αλλά από την απουσία του Τάσου Παυλίδη. Ο νεαρός επιθετικός, που κάποιοι τον θεωρούσαν δεδομένο, δεν έδωσε το παρών στη συγκέντρωση της ομάδας.

Επίσημα η προετοιμασία ξεκινά σήμερα στο Πανθεσσαλικό, ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει στα Χάνια σε ημερομηνία που δεν έχει οριστεί ακόμη. Από τους παλιούς παίκτες της Νίκης στην χθεσινή συνάντηση έδωσαν το παρών ο γκολκίπερ Γιώργος Δινόπουλος, ο επιθετικός Κώστας Ζαχαράκης και ο μέσος Μιχάλης Κουτσογιάννης, ενώ έντεκα ήταν τα νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων οι δυο δεν εμφανίστηκαν στους δημοσιογράφους. Οι εννιά «νέοι» που έκαναν επίσημα την εμφάνιση τους ήταν οι Βασίλης Μπλότσικας (17χρ. μέσος), Αντώνης Μενεξές (17χρ. μεσοεπιθετικός), Γιώργος Μπουτογιάννης (27χρ. στόπερ), Κώστας Καρακώστας (18χρ. μέσος), Θοδωρής Μητράκας (26χρ. δεξί χαφ), Ηλίας Μαρκάκης (20χρ. στόπερ), Δημήτρης Καλαϊτζίδης (20χρ. μεσοεπιθετικός), Γιώργος Ζαγοριανός (22χρ. επιθετικός), Φώτης Τάσσος (19χρ. τερματοφύλακας). Επίσης έδωσαν το παρών, αλλά δεν παρουσιάστηκαν στην φωτογράφηση, μια και ακόμη δεν έχουν υπογράψει συμβόλαια, ο Διονύσης Στούπας, καθώς και ο 19χρονος επιθετικός Νίκος Αραπέλης, που ανήκε στην Βέροια.

Στα άκρα με Παυλίδη
Το θέμα που προέκυψε στη χθεσινή πρώτη ήταν η απουσία του Παυλίδη. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής υποστηρίζει ότι κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει και έχει μείνει ελεύθερος, ενώ από την ΠΑΕ διαψεύδουν κάτι τέτοιο, δηλώνουν ότι έχουν κατατεθεί χρήματα στον λογαριασμό του και πως ανήκει ακόμη στο δυναμικό της ομάδας. Ο Παυλίδης πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να φορά την κυανόλευκη φανέλα. Είχε επαφές με Θρασύβουλο και Καλαμάτα, ενώ προσπαθώντας να πείσει την ΠΑΕ να τον αφήσει ελεύθερο, ζήτησε να φύγει μέχρι και για την Γερμανία. Το τι τελικά θα γίνει, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.
Εν τω μεταξύ χθες, όπως έγινε γνωστό, ο Αντώνης Κύρου, που ήταν μεταγραφικός στόχος της Νίκης, κατέληξε στον Αιολικό.

Μήνυμα ενότητας από τον Ζαλίκα
Ο προπονητής της Νίκης Νίκος Ζαλίκας με χθεσινές δηλώσεις του έστειλε το μήνυμα ενότητας: «Τα πράγματα τα βλέπω ρεαλιστικά, όπως είναι. Εχουμε μπει καθυστερημένα στην περίοδο της προετοιμασίας με τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες. Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξουν λύσεις και να δρομολογηθούν εξελίξεις στο μεταγραφικό τομέα. Η ισχύς εν τη ενώσει αποτελεί δόγμα για μας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδράμουν όλοι στην φετινή προσπάθεια. Διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι να είναι ενωμένοι».
Οσο για τους στόχους, ο 44χρονος τεχνικός δήλωσε ότι αυτή την στιγμή θα ήταν ουτοπία να μιλήσει για πρωταθλητισμό: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα διαθέτει 14 ποδοσφαιριστές. Κινούμαστε πυρετωδώς και έχουμε επαφές με αρκετούς παίκτες για να μπορέσει η ομάδα να συμπληρώσει το ρόστερ και να σταθεί στα πόδια της. Από το όνομά της η Νίκη είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Γίνονται προσπάθειες να έρθουν ικανοί ποδοσφαιριστές για να μπορέσει να ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή πάντως, έτσι όπως έχουν τα πράγματα, είναι ουτοπία να μιλάμε για πρωταθλητισμό. Πρέπει πρώτα να γίνουν μεταγραφές, να εξετάσουμε το ρόστερ και έπειτα να οριοθετήσουμε τους στόχους».

Απαράδεκτη η εικόνα του γηπέδου
Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στην χθεσινή πρώτη της ομάδας, με τους οργανωμένους να απέχουν από το «ραντεβού», τα έβαλαν με τους διοικούντες για την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Παντελής Μαγουλάς. Η «θρυλική κλούβα» ρημάζει από την αδιαφορία και την εγκατάλειψη… Ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ξερό χωράφι, οι κερκίδες χορτάριασαν και πράγματι το θέαμα προκαλούσε απογοήτευση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου