ΤΟΠΙΚΑ

Στα ερυθρόλευκα ο Βούλγαρος τερματοφύλακας Πέικοφ

στα-ερυθρόλευκα-ο-βούλγαρος-τερματοφ-851206

Ενα ένα τα κομμάτια του παζλ στον φετινό ΑΣΚ Ολυμπιακό φαίνεται πως ολοκληρώνονται. Μετά και την απόκτηση του Βούλγαρου 23χρονου τερματοφύλακα Μπόγιαν Πέικοφ, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αναζητά τον παίκτη που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά και θα είναι είτε επιθετικός είτε επιτελικός μέσος.

Για δύο χρόνια Πέικοφ
Την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών έβαλε χθες ο 23χρονος Βούλγαρος τερματοφύλακας Μπόγιαν Πέικοφ. Ο Πέικοφ είχε κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους ερυθρόλευκους το περασμένο Σάββατο και άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στο τεχνικό τιμ, ενώ στο εσωτερικό δίτερμα δεν δέχθηκε κανένα τέρμα. Στην θέση του τερματοφύλακα δοκιμάστηκε και ο 27χρονος Αλβανός Εφστράτ Μπίλα κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας της προετοιμασίας, αλλά όπως φάνηκε δεν έπεισε και αποτέλεσε πρόωρα παρελθόν. Παράλληλα με την απόκτηση του 23χρονου ακυρώνεται και το όποιο ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον 30χρονο Σωτήρη Λυμπερόπουλο. Ενδιαφέρον που είχε προκύψει μετά και από την κίνηση των παικτών να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Ταυτόχρονα με την απόκτηση του Πέικοφ ενισχύεται και η βουλγάρικη παροικία με τον Ζντράφκο Στάνκοφ να γίνεται ο κολλητός του Πέικοφ.

Συνέχεια στις προπονήσεις
Με καθημερινές διπλές προπονήσεις συνεχίζεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για τους ερυθρολεύκους. Ο Κώστας Σταματίου εκτός από τις προπονήσεις περνά αρκετή ώρα με τους παίκτες του με το να εξηγεί τι ζητά από αυτούς. Συχνές μάλιστα είναι και οι παρατηρήσεις προς τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όπως είναι φυσιολογικό χρειάζονται περισσότερο από τον οποιοδήποτε την στήριξη αλλά και την γνώση που παρέχει ο έμπειρος Αλμυριώτης τεχνικός. Στις προπονήσεις του συλλόγου άρχισε να συμμετέχει και ο Δημήτρης Ακπαρίδης, που λόγω της στρατιωτικής του θητείας δεν είχε ως τώρα επαφή με το νέο ξεκίνημα του συλλόγου. Μετά τον Ακπαρίδη επιστροφή αναμένεται και για τον Γιάννη Τσάγγαρη από την στρατιωτική μονάδα στην οποία υπηρετεί, έτσι ώστε να μπορέσει και αυτός με την σειρά του να ακολουθήσει την προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα ο 25χρονος μέσος την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Νάουσα, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP, τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ και ήδη η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
-Τα νέα γραφεία της ΠΑΕ ΑΣΚ Ολυμπιακός βρίσκονται στην οδό Κοραή 56 στον 1ο όροφο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου