ΤΟΠΙΚΑ

Χρ. Μπουκώρος: Συναντήσεις στο Υποθηκοφυλακείο Βόλου και στα Γραφεία Κτηματογράφησης

χρ-μπουκώρος-συναντήσεις-στο-υποθηκο-857105

Με στελέχη του Υποθηκοφυλακείου Βόλου την κ. Μαυρογιώργου Μαρία και των Γραφείων Κτηματογράφησης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον κ. Κίτο Κωνσταντίνο εκπρόσωπο της κοινοπραξίας με τον διακριτικό τίτλο «ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» και τους κ. Φώτου Μιχάλη, κ. Βασιλοπούλου Σμαράγδα, και κ.Παπασπύρου Πέτρο, στο Βόλο την κ. Πολίτη Μαρία και στη Νέα Ιωνία τους κ. Τσίγκα Γεώργιο, κ. Πολυχρόνη Αικατερίνη, κ. Ρηγόπουλο Απόστολο, κ. Ψηφογεώργου Κορίνα και κ. Σπύρο Χαράλαμπο συναντήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του, ενημερώθηκε από τα στελέχη των Κτηματογραφικών Γραφείων για την πορεία της κτηματογράφησης σε κάθε περιοχή του Νομού Μαγνησίας, καθώς και για τα προβλήματα που ανακύπτουν κυρίως από τη μη οριστική ανάρτηση των δασικών χαρτών. Οι περισσότερες περιοχές της Μαγνησίας πέραν των όσων έχουν ήδη ολοκληρωθεί ή έχουν δοθεί παρατάσεις, βρίσκονται στο στάδιο της εξέτασης των ενστάσεων των πολιτών, δηλαδή η κτηματογράφηση έχει περάσει στην τελευταία της φάση και σε κάθε περίπτωση τα στελέχη, μηχανικοί, δικηγόροι, τοπογράφοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε επιτέλους να ολοκληρωθεί αυτό το τόσο αναγκαίο αναπτυξιακό εργαλείο που είναι το Κτηματολόγιο, όπως υπογράμμισε ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ.

Ο βουλευτής Μαγνησίας ευχαρίστησε όλα τα στελέχη των Κτηματογραφικών Γραφείων και του Υποθηκοφυλακείου για την πλήρη ενημέρωση, ενώ μεταξύ άλλων συζήτησε μαζί τους και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, αλλά και όσες νομοθετικές πρωτοβουλίες πρόκειται να ληφθούν προκειμένου να ολοκληρωθούν τα μεγάλα αυτά έργα όπως είναι το Κτηματολόγιο και οι δασικοί χάρτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου