ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτη συγκέντρωση για τη… μισή Νίκη

πρώτη-συγκέντρωση-για-τη-μισή-νίκη-851206

Κάποτε επιτέλους πρέπει να ξεκινήσει η σεζόν για τη Νίκη, έστω κι αν ο αριθμός των ποδοσφαιριστών της ξεπερνά ίσα ίσα την ενδεκάδα, ο νέος προπονητής Νίκος Ζαλίκας πήρε την απόφαση να ορίσει το πρώτο ραντεβού για σήμερα το απόγευμα. Ετσι, στις 7 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των κυανολεύκων, που δεν θα περιλαμβάνει προπόνηση, αλλά θα αποτελέσει απλά μια συνάντηση γνωριμίας των ποδοσφαιριστών με τον προπονητή της ομάδας. Από αύριο πάντως αναμένεται, εκτός απροόπτου, να ξεκινήσουν τα… βάσανα για τους παίκτες της Νίκης που θα αρχίσουν προετοιμασία στο Πανθεσσαλικό.

Πρώτη με μισή ομάδα
Με μόλις δεκατρείς παίκτες θα γίνει σήμερα η πρώτη της ομάδας για την έναρξη της σεζόν ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η Νίκη έχει μείνει πίσω από πλευράς ενίσχυσης και προγραμματισμού, ωστόσο θα τρέξει να προλάβει τον χρόνο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Νίκος Ζαλίκας με την έλευσή του στη Ν. Ιωνία και την επισημοποίηση της συνεργασίας του με το κυανόλευκο συγκρότημα. Βέβαια δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα οι άνθρωποι της ΠΑΕ να καταφέρουν να κλείσουν κάποιον παίκτη, μια και ο νέος τεχνικός, όσο και η επιτροπή μεταγραφών, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με μεταγραφικούς στόχους.
Οι σίγουροι παίκτες πάντως που θα βρίσκονται στην σημερινή πρώτη της ομάδας είναι οι τερματοφύλακες Τάσσος και Δινόπουλος, καθώς και οι Κουτσογιάννης, Παυλίδης, Καλαϊτζίδης, Μπουτογιάννης, Ζαγοριανός, Μαρκάκης, Μπλότσικας, Καρακώστας, Μητράκας, Μενεξές και κατά πάσα πιθανότητα ο Ζαχαράκης που φέρεται να έχει συμφωνήσει να μείνει, αλλά μέχρι χθες δεν είχε υπογράψει.
Ισως δώσει το παρών και ο Διονύσης Στούπας, που σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί το σήριαλ της μεταγραφής του με την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ενδιαφέρον για Κύρου
Τον Αντώνη Κύρου για το κέντρο της άμυνας θέλει η Νίκη σύμφωνα με πληροφορίες. Ο 29χρονος παίκτης φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από τους κυανόλευκους για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ν. Ιωνία. Ο Κύρου που επί σειρά ετών ήταν παίκτης του Πανσερραϊκού, του οποίου διετέλεσε και αρχηγός, πέρυσι αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην ΑΕ Γιάννινα και για το υπόλοιπο της σεζόν στην Ρόδο. Εκτός της Νίκης, στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έχει μπει και ο Αιολικός. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον και για τον μεσοεπιθετικό του Ρήγα Φεραίου, Θανάση Μπάτη.
Εν τω μεταξύ χθες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Νίκη για οφειλή στον Ηλία Σολάκη (6.000 ευρώ) και στον μάνατζερ Καπαγιαννίδη (3.000 ευρώ). Από την διοίκηση όμως δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου