ΤΟΠΙΚΑ

Το δέκα το καλό ψάχνει ο Ολυμπιακός

το-δέκα-το-καλό-ψάχνει-ο-ολυμπιακός-851206

Σε αναζήτηση για τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΣΚ Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προχωρήσει στις πρώτες επαφές και σήμερα αναμένεται πιθανότατα και η ανακοίνωσή του από τον ερυθρόλευκο σύλλογο.
Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ κινείται και για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, με την πλευρά του νεαρού Μουκέα να μην έχει δώσει ακόμη την απάντηση.

Για ένα δεκάρι
Για τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, κινείται η ομάδα του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κινηθεί με ιδιαίτερη μυστικότητα, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον παίκτη που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά με την ποιότητα στο παιχνίδι του και θα μπορεί να ξεσηκώσει παράλληλα με το ρεπερτόριό του και τις κινήσεις του και την ερυθρόλευκη κερκίδα. Με τη γραμμή κρούσης να θεωρείται καλυμμένη, επιθυμία του Κώστα Σταματίου φέρεται να είναι ένας παίκτης που θα μπορεί να οργανώσει από τον άξονα το παιχνίδι των ερυθρόλευκων και θα αγωνίζεται πίσω από τον ή τους επιθετικούς.
Στο παρελθόν είχε ακουστεί το όνομα του Νίκου Κυζερίδη, που σίγουρα ενδιέφερε τον Αλμυριώτη τεχνικό, αλλά η ηλικία του (34) και το γεγονός πως δεν καταλαμβάνει θέση ξένου κάνει το σενάριο να λαμβάνει τέλος.

Δοκιμάζει αμυντικό
Έναν αμυντικό δοκιμάζει από χθες ο Σταματίου. Το όνομα του είναι Νίκος Κριτσωτάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ιεράπετρα.
Ο παίκτης την περσινή χρονιά είχε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Ιεράπετρα, η οποία θυμίζουμε πως έχασε τη μάχη της παραμονής στο νότιο όμιλο τερματίζοντας τρίτη από το τέλος. Ξεκίνησε επτά φορές βασικός, ενώ ο συνολικός χρόνος συμμετοχής του ανήλθε σε 680 λεπτά.

Απάντηση από Μουκέα
Καμία εξέλιξη δεν υπήρχε ούτε χθες σχετικά με το θέμα του νεαρού τερματοφύλακα Άγγελου Μουκέα. Ο 21χρονος πορτιέρο που πέρυσι συμμετείχε σε 12 ματς της Προοδευτικής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής αποτελεί την πρώτη επιλογή του Κώστα Σταματίου.
Αν δεν υπήρχε θετική έκβαση ούτε μέχρι χθες αργά το βράδυ, τότε οι ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν σε άλλη λύση και αυτή θέλει τον 27χρονο Εφστράτ Μπίλα, που βρίσκεται στην οικογένεια των ερυθρόλευκων από την πρώτη συγκέντρωση και προπόνησή τους. Ο Μπίλα έχει
αγωνιστεί και πάλι σε ελληνικό πρωτάθλημα κατά το παρελθόν, όταν και αποτελούσε μέλος του Ατρόμητου Αθηνών της Β’ εθνικής και αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια
την περίοδο 2003-04 ως βασικός, ενώ την περίοδο 2005-06 φόρεσε την φανέλα του Ακράτητου σε τέσσερα παιχνίδια της Α’ Εθνικής.
Ο 27χρονος γκολκίπερ δεν μπορεί φυσικά να αξιολογηθεί με βάση την προετοιμασία που διανύει με τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό θα παραμείνει στο σύλλογο τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή, οπότε και έχει προγραμματιστεί εσωτερικό δίτερμα.

Στασιμότητα με Γενιτσαρίδη
Μπορεί το όνομα του Βασίλη Γενιτσαρίδη να παίζει ακόμα, αλλά η στασιμότητα παραμένει και η μεταγραφή του 25χρονου δεν έχει πάρει σάρκα και οστά, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον και των δύο πλευρών. Το θέμα του πρώην αμυντικού του Αγίου Νικολάου,
του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Καλαμάτας δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, αλλά σίγουρα παραμένει στα υπόψιν για την ενίσχυση της άμυνας με ακόμη ένα αξιόλογο ποδοσφαιριστή.

Στο Πανθεσσαλικό από αύριο
Τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα έχουν την χαρά να γευτούν από αύριο οι ερυθρόλευκοι.
Μέχρι σήμερα το στάδιο χρησιμοποιεί ο Α.Ο. Ολυμπιακός, αλλά θα μεταβεί αύριο Παρασκευή στα Χάνια. Όσον αφορά στο χθεσινό πρόγραμμα, οι παίκτες του Κώστα Σταματίου έτρεξαν στα Πευκάκια χθες το πρωί, ενώ η απογευματινή προπόνηση διεξήχθη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο γήπεδο των Καναλίων, εκεί που πραγματοποίησαν ασκήσεις με μπάλα αλλά και τρέξιμο.

Προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου